WebNodes 1.2 (08-03-01) [MM3]

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

fridge
Posts: 75
Joined: Sat Jan 19, 2008 1:21 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Post by fridge » Sat Mar 08, 2008 2:19 pm

onenonymous wrote:just installed latest version - I get the menu in right click to Copy Image to MM, but selecting it doesn't do anything. Any idea what I might check to fix this?

all else seems to work. I also tried uninstalling, then re-installing - but no joy. Any ideas?
Hm, I'll have to dig into this but right now I'm really lacking the time :-? ... For the moment can you try different images on different sites. I'm always using amazon.com to test. Have you got ActiveX activated?
WebNodes: adds customised WebNodes to your monkey
Classification and Genre Changer: easily edit the currently playing song's Classification and Genre
fridge's MM-Scripts

onenonymous
Posts: 374
Joined: Sat Feb 02, 2008 1:09 pm
Location: Texas

Post by onenonymous » Sat Mar 08, 2008 2:49 pm

ActiveX is enabled. It wasn't, but I changed all to enable or prompt and restarted everything. Still no luck. I've tried from many different sites, including Amazon. I'll keep looking on my end - but would appreciate any ideas on where to look. Thanks.

btw - your xml code for Amazon in the last installer is incomplete. Here's the code in your xml:

Code: Select all

<site>
  <caption>Amazon.com</caption> 
  <url>http://www.amazon.com</url> 
  <start>http://www.amazon.com</start> 
  </site>

onenonymous
Posts: 374
Joined: Sat Feb 02, 2008 1:09 pm
Location: Texas

Post by onenonymous » Sat Mar 08, 2008 5:09 pm

I upgraded from 3.0.1.xxxx to the latest 3.0.2.1134 version and now it works. :D

I'd like to request an enhancement - when you run the "Copy Image to MM" routine, it saves the image to the current song. I'd like to be able to save it to the selected song rather than the now playing one. This way, the feature would also be available to my Right Click For Web scripts, giving the users the ability to choose.

I see in your code where it selects the current song, so will play around with how to change it on my system. It looks pretty straight forward - just need to figure out the best way to allow the user to choose current song vs now playing. I think probably it's by adding 2 radio buttons to the form to allow the user to check which song to save to.

Thanks for the script.

tinny
Posts: 39
Joined: Tue Oct 03, 2006 5:30 am
Contact:

Post by tinny » Sun Mar 09, 2008 5:30 am

fridge wrote:
tinny wrote:I'm sure it is not, but kapersky identifies it as a trojan
I know, Antivir does that as well. The solution there was to go to Antivir settings and add the file WebNodesAA.vbs (found in "...\Mediamonkey\scripts) to the trusted files.
there's a similar option in kapersky. done and now it's ok. thanks for the reply :)

indescribable
Posts: 55
Joined: Fri May 04, 2007 10:44 pm

Post by indescribable » Sun Mar 09, 2008 6:59 am

yeah same here thanks :D

Would there be a way to search for the album or artist ELIMINATING the spaces?

for eg the link for that artist is...

www.~~~~~~.com/artists/AmyWinehouse.asp

because if you put in the artist mask it'd come as "Amy Winehouse"
† ιη∂εš¢яιвαвℓє™

onenonymous
Posts: 374
Joined: Sat Feb 02, 2008 1:09 pm
Location: Texas

Post by onenonymous » Sun Mar 09, 2008 9:22 am

indescribable wrote:Would there be a way to search for the album or artist ELIMINATING the spaces?
You could try using Google as an intermediary similar to the searches of Allmusic.com. In the code below, replace "allmusic.com" with the site you're trying to search.

Code: Select all

<url>http://www.google.com/search?btnI&q="%artist%"+site%3Aallmusic.com</url>
So if you wanted to use www.somesite.com, it would be:

Code: Select all

<url>http://www.google.com/search?btnI&q="%artist%"+site%3Asomesite.com</url>
If this doesn't work, you'll have to edit the vbs code. Try the above technique, if it doesn't work, post back the actual URL you're trying to use, and perhaps someone can assist with the solution.

fridge
Posts: 75
Joined: Sat Jan 19, 2008 1:21 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Post by fridge » Sun Mar 09, 2008 1:01 pm

onenonymous wrote:
indescribable wrote:Would there be a way to search for the album or artist ELIMINATING the spaces?
You could try using Google as an intermediary similar to the searches of Allmusic.com. In the code below, replace "allmusic.com" with the site you're trying to search.

Code: Select all

<url>http://www.google.com/search?btnI&q="%artist%"+site%3Aallmusic.com</url>
So if you wanted to use www.somesite.com, it would be:

Code: Select all

<url>http://www.google.com/search?btnI&q="%artist%"+site%3Asomesite.com</url>
If this doesn't work, you'll have to edit the vbs code. Try the above technique, if it doesn't work, post back the actual URL you're trying to use, and perhaps someone can assist with the solution.
That's exactly what I was going to answer :D. Thanks onenonymous!
WebNodes: adds customised WebNodes to your monkey
Classification and Genre Changer: easily edit the currently playing song's Classification and Genre
fridge's MM-Scripts

fridge
Posts: 75
Joined: Sat Jan 19, 2008 1:21 pm
Location: Vienna, Austria
Contact:

Post by fridge » Sun Mar 09, 2008 1:06 pm

onenonymous wrote:I upgraded from 3.0.1.xxxx to the latest 3.0.2.1134 version and now it works. :D

I'd like to request an enhancement - when you run the "Copy Image to MM" routine, it saves the image to the current song. I'd like to be able to save it to the selected song rather than the now playing one. This way, the feature would also be available to my Right Click For Web scripts, giving the users the ability to choose.

I see in your code where it selects the current song, so will play around with how to change it on my system. It looks pretty straight forward - just need to figure out the best way to allow the user to choose current song vs now playing. I think probably it's by adding 2 radio buttons to the form to allow the user to check which song to save to.

Thanks for the script.
Glad it works now! I don't see any major hurdles to implementing the feature you're requesting. That is, besides me lacking the time to do it myself :). So don't hesitate to modify my code to whatever you'd like it to do. Of course, it would be great if you could share it once finished :D.
WebNodes: adds customised WebNodes to your monkey
Classification and Genre Changer: easily edit the currently playing song's Classification and Genre
fridge's MM-Scripts

onenonymous
Posts: 374
Joined: Sat Feb 02, 2008 1:09 pm
Location: Texas

Post by onenonymous » Sun Mar 09, 2008 1:32 pm

fridge wrote:I don't see any major hurdles to implementing the feature you're requesting. That is, besides me lacking the time to do it myself :). So don't hesitate to modify my code to whatever you'd like it to do. Of course, it would be great if you could share it once finished :D.
Thanks. I figured out how to tag now playing vs selected, but I'm struggling with figuring out the best way to know which one to use. I'd like it to be automatic, but that might end up tagging the wrong song. If I get something, I'll let you know.

indescribable
Posts: 55
Joined: Fri May 04, 2007 10:44 pm

Post by indescribable » Mon Mar 10, 2008 9:19 am

onenonymous wrote:
indescribable wrote:Would there be a way to search for the album or artist ELIMINATING the spaces?
You could try using Google as an intermediary similar to the searches of Allmusic.com. In the code below, replace "allmusic.com" with the site you're trying to search.

Code: Select all

<url>http://www.google.com/search?btnI&q="%artist%"+site%3Aallmusic.com</url>
So if you wanted to use www.somesite.com, it would be:

Code: Select all

<url>http://www.google.com/search?btnI&q="%artist%"+site%3Asomesite.com</url>
If this doesn't work, you'll have to edit the vbs code. Try the above technique, if it doesn't work, post back the actual URL you're trying to use, and perhaps someone can assist with the solution.
Thanks guys
† ιη∂εš¢яιвαвℓє™

Deadman36g
Posts: 56
Joined: Tue Jun 12, 2007 11:32 pm
Contact:

Re: WebNodes 1.2 (08-03-01) [MM3]

Post by Deadman36g » Thu Aug 21, 2008 6:21 am

Could someone please help me add add http://music.aol.com/ to my webnodes.xml?


I would like for it to work to way the default one to youtube works, via searching Artist/Title
Image

Deadman36g
Posts: 56
Joined: Tue Jun 12, 2007 11:32 pm
Contact:

Re: WebNodes 1.2 (08-03-01) [MM3]

Post by Deadman36g » Fri Aug 22, 2008 11:05 pm

I have been messing with this a lot more and still can't get it to work for AOL Music

<caption>AOL Music</caption>
<start>http://music.aol.com/</start>

those two are fine, but I can't find the right line for <url></url>, I have tried

http://music.aol.com/search/?query=?inv ... st%+%title%
http://music.aol.com/search/?query=?inv ... ategory=10

but neither seem to work right.
Image

infected by trojan ! or ?

Re: WebNodes 1.2 (08-03-01) [MM3]

Post by infected by trojan ! or ? » Wed Sep 30, 2009 7:17 am

Kaspersky 2010 detect when I download webnode a trojan "downloader.JS.Gen".
Is that a problem in webnode download ?

Yannick

Re: WebNodes 1.2 (08-03-01) [MM3]

Post by Yannick » Mon Dec 07, 2009 12:11 pm

hi, i am using the newest version of media monkey (3.2.0.1294) and when i try to install webnodes 1.2 there is a failure which says "installation failure" ...any hints?

Yannick

Re: WebNodes 1.2 (08-03-01) [MM3]

Post by Yannick » Mon Dec 07, 2009 12:13 pm

sorry i got it... had to run mediamonkey as administrator and then everything works great :)

Post Reply