TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby PabloFerra » Sun Dec 07, 2008 4:07 pm

Hi there, fellows

I have the same issue Zerosignal has moving the database, too. Is there any workaround???

Regards,

Pablo
PabloFerra
 

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby Guest » Fri Apr 24, 2009 4:27 pm

I've installed MM 3.1.0.1216 and TM 1.02 linked in the first post of this thread. TM removes the ability to configure the Net Radio & Web nodes in the tree view. When TM is installed the options in MM are ignored and the options in TM do not include a checkbox for making the nodes visible, only to expand them. Is there a way to use TM in MM 3.1 and also remove those two nodes?
Guest
 

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby Guest » Fri Apr 24, 2009 5:11 pm

Just an update: I've upgraded to 3.1.0.1237 and it is still a problem. TM does not have the ability to configure the two nodes and the options are being ignored.
Guest
 

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby Guest » Thu Aug 20, 2009 12:06 am

is there anything going on with making this a mm 3.1 script yet?
Guest
 

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby rovingcowboy » Thu Aug 20, 2009 7:20 am

yeah what about this does it work in mediamonkey 3.1 :)
roving cowboy / keith hall. My skins viewtopic.php?f=9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at viewtopic.php?p=44008#44008 MY SYSTEMS.1.Xp pro sp3, vers 3.2 jukebox, pcchips mb. amd sem... built by me) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.2 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.WinXp pro sp 3 version 2.5 and version 3.2 work gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 4.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 5.WinXp pro sp3, vers 2.5.5, moms computer. Sony vaio.)6. Samsung Galaxy Note2. Android 4.4) 7. Proscan tablet Android 4.3 )8. amd a8-5600 apu 3.60ghz windows 7 pro bought from computer store.
rovingcowboy
 
Posts: 13898
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby Robokopi » Mon Nov 30, 2009 7:19 pm

Guest wrote:I've installed MM 3.1.0.1216 and TM 1.02 linked in the first post of this thread. TM removes the ability to configure the Net Radio & Web nodes in the tree view. When TM is installed the options in MM are ignored and the options in TM do not include a checkbox for making the nodes visible, only to expand them. Is there a way to use TM in MM 3.1 and also remove those two nodes?


the answer is already given by steegy here: viewtopic.php?p=84753#p84753

worked fine with me:

Around line 205 in TweakMonkey.vbs, replace

Code: Select all

NodeRef(NodeName).Visible = GetTreeVisibility(NodeName)

with

Code: Select all

If CanNodeVisibility(NodeName) Then
NodeRef(NodeName).Visible = GetTreeVisibility(NodeName)
End If

It should be fixed in the next version.

Explanation: a check was missing here to verify if the TweakMonkey script can change a node's visibility or not (Net Radio and Web nodes).
Robokopi
 
Posts: 20
Joined: Sun Aug 03, 2008 1:20 pm

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby timelezz » Sat Jan 30, 2010 6:41 am

Hi, how can I remove Tweakmonkey?

I experience that MediaMonkey is sometimes not responding while starting up the application. But I can start MM without as a non-skinned version, though. So I want to remove the Tweakmonkey script. But how can I do this? It doesnot show up in my list with extensions. Any ideas?
timelezz
 

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby rovingcowboy » Sat Jan 30, 2010 7:07 am

it was made before mmip files were used.

just go in to the monkey's program files folder and then the scripts folder look for the tweakmonkey script/s and remove them, and in the script ini file open it with notepad and look for the section for tweakmonkey and remove that section.
roving cowboy / keith hall. My skins viewtopic.php?f=9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at viewtopic.php?p=44008#44008 MY SYSTEMS.1.Xp pro sp3, vers 3.2 jukebox, pcchips mb. amd sem... built by me) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.2 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.WinXp pro sp 3 version 2.5 and version 3.2 work gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 4.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 5.WinXp pro sp3, vers 2.5.5, moms computer. Sony vaio.)6. Samsung Galaxy Note2. Android 4.4) 7. Proscan tablet Android 4.3 )8. amd a8-5600 apu 3.60ghz windows 7 pro bought from computer store.
rovingcowboy
 
Posts: 13898
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby Timelezz » Wed Feb 03, 2010 1:03 pm

Thank you So Much Rovingcowboy! It worked. There wasn't anything in the .ini file. Just had to remove the tweakmonkey.ini and its subsequent folder. Mediamonkey works perfectly now again :)

Now, I really miss some of the great option that script had. Does someone know a script that does the following three things?

* Auto-play
* auto-load/play specific playlists
* auto-resume (start track from time it stopped)
Timelezz
 

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby dypsis » Wed Feb 03, 2010 4:23 pm

The other option for removing TweakMonkey is to go to Control Panel > Add or Remove Programs (Programs and Features), and uninstall it there.
dypsis
 
Posts: 1000
Joined: Wed Apr 30, 2008 9:51 pm
Location: Brisbane, Australia

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby rovingcowboy » Thu Feb 04, 2010 8:42 am

i'm not having trouble with tweakmonkey? of course i don't use those three options.

i use the load start volume, expand and view of certain nodes, and clear now playing

i do have some trouble with the fonts being shown wrong but that is the new way monkey allows
users to adjust the fonts that causes that.

why not send a pm to
Teknojnky

and see if he has any updates in the works for tweakmonkey he is still in the forum he does help with the coding of mediamonkey and i think he is a mod in the forums. sure would like him to update his code and or add some new tweaks to it, i love tweaking programs :D
roving cowboy / keith hall. My skins viewtopic.php?f=9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at viewtopic.php?p=44008#44008 MY SYSTEMS.1.Xp pro sp3, vers 3.2 jukebox, pcchips mb. amd sem... built by me) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.2 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.WinXp pro sp 3 version 2.5 and version 3.2 work gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 4.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 5.WinXp pro sp3, vers 2.5.5, moms computer. Sony vaio.)6. Samsung Galaxy Note2. Android 4.4) 7. Proscan tablet Android 4.3 )8. amd a8-5600 apu 3.60ghz windows 7 pro bought from computer store.
rovingcowboy
 
Posts: 13898
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby dypsis » Thu Feb 04, 2010 7:46 pm

rovingcowboy wrote:why not send a pm to
Teknojnky

and see if he has any updates in the works for tweakmonkey he is still in the forum he does help with the coding of mediamonkey and i think he is a mod in the forums. sure would like him to update his code and or add some new tweaks to it, i love tweaking programs :D

Yes. I would like it updated also. I have an alignment issue with it that I tolerate.
I mainly use the Tree Node Options. It doesn't work perfectly for me, but it is better than nothing.
dypsis
 
Posts: 1000
Joined: Wed Apr 30, 2008 9:51 pm
Location: Brisbane, Australia

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby Teknojnky » Thu Feb 04, 2010 9:01 pm

I don't have any plans for updates for it really, sorry. The script code is public and anyone is free to take it and update it or better yet create a new one specifically for mm3.

I don't do any code for MM, and haven't had time for much scripting lately.
Teknojnky
 
Posts: 5509
Joined: Tue Sep 06, 2005 11:01 pm

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby rovingcowboy » Thu Feb 04, 2010 11:34 pm

Teknojnky wrote:I don't have any plans for updates for it really, sorry. The script code is public and anyone is free to take it and update it or better yet create a new one specifically for mm3.

I don't do any code for MM, and haven't had time for much scripting lately.


you don't do help with the code for monkey? i thought you was one of the coding helpers like nohitter151
seems a waste not to use your skills with monkey. still if your busy we can understand that., its just sad
to see good scripters leave scripting for mediamonkey.

:(
roving cowboy / keith hall. My skins viewtopic.php?f=9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at viewtopic.php?p=44008#44008 MY SYSTEMS.1.Xp pro sp3, vers 3.2 jukebox, pcchips mb. amd sem... built by me) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.2 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.WinXp pro sp 3 version 2.5 and version 3.2 work gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 4.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 5.WinXp pro sp3, vers 2.5.5, moms computer. Sony vaio.)6. Samsung Galaxy Note2. Android 4.4) 7. Proscan tablet Android 4.3 )8. amd a8-5600 apu 3.60ghz windows 7 pro bought from computer store.
rovingcowboy
 
Posts: 13898
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)

Re: TweakMonkey (advanced options page) 1.02 - 4/2/2007 [MM2+3]

Postby Timelezz » Fri Feb 05, 2010 3:45 am

I've been looking everywhere. But without Tweakmonkey it seems there is NO (other) script that does auto-play on startup. Maybe I should ask the guy from Last.fm Node?
Timelezz
 

PreviousNext

Return to Need Help with Addons?

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 22 guests