i needed drivers updated on the sound blaster live card

Community forum for discussions completely unrelated to MediaMonkey.

Moderator: Gurus

helenharry
Posts: 1
Joined: Mon Jan 07, 2019 1:56 am

i needed drivers updated on the sound blaster live card

Post by helenharry » Mon Jan 07, 2019 2:01 am

okay i got the program slim drivers. it works it found drivers i needed that i could not find anyway else. with out going to each driver file and clicking update driver.

it also found some that were missing so i updated all them on this computer but still not fixing the display errors in mm 4 .

but the reason for this post is on the other computer it found i needed drivers updated on the sound blaster live card.
so i had the program get them and install them.

now the sound driver is called kX project? and has 1 through 7 devices listed in the sound card options?
and is asio? my usb sound driver also changed to an asio one? what the hockey sticks is going on here?

Peke
Posts: 12472
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: i needed drivers updated on the sound blaster live card

Post by Peke » Mon Jan 07, 2019 8:20 pm

Hi,
This would be very hard to tell without debugging your PC completely, but from your questions and your own answers I would say that you have serious compatibility issues, that unfortunately broke on MMW.

Keep us posted on results.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

pushpull
Posts: 241
Joined: Mon Aug 14, 2006 9:01 pm
Location: Formerly WNY, now Portlandia
Contact:

Re: i needed drivers updated on the sound blaster live card

Post by pushpull » Mon Jan 07, 2019 10:54 pm

helenharry wrote:
Mon Jan 07, 2019 2:01 am
so i had the program get them and install them.
now the sound driver is called kX project? and has 1 through 7 devices listed in the sound card options?
and is asio? my usb sound driver also changed to an asio one? what the hockey sticks is going on here?
I suspect that your driver fetching software went and retrieved this driver.

Here is a Github link that seems applicable as well.

mesolee
Posts: 1
Joined: Sun Feb 17, 2019 4:21 am
Contact:

Re: i needed drivers updated on the sound blaster live card

Post by mesolee » Sun Feb 17, 2019 4:33 am

Hey anybody with expereince and willing to help please help me out here.

heres all the info

i have windows xp home edition
30gig hard drive.. i think
high speed cable net

the error message is 0x80040201
the description states that an event was unable to invoke any of the subscribers. i have went to sound blaster's site (creative) and there technical support didn't work i got the same error.... somebody please help me out...it would be greatly appreciated not having sound just reeks.

Peke
Posts: 12472
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: i needed drivers updated on the sound blaster live card

Post by Peke » Mon Feb 18, 2019 10:11 pm

Hi,
I'll try to upload my old package of SBLive drivers somewhere and hope that they would help you.

Will let you know when they are done.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

Peke
Posts: 12472
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: i needed drivers updated on the sound blaster live card

Post by Peke » Mon Feb 18, 2019 10:28 pm

Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

Post Reply