Any way to force shuffle to "on" at startup?

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

Any way to force shuffle to "on" at startup?

Postby nsurg » Wed Apr 19, 2006 7:35 pm

Hey, I was wondering if there is any way to automatically force the state of shuffle to "on" or to "off" regardless of where it currently is set. I don't care if it is done by a script, hotkey, or mouse click...

I recall that the shuffle button is unable to be scripted, according to some older posts... I have an external program, girder, that will toggle the shuffle for me, but it would be nice to know the "state" of shuffle.

Or am I just rehashing the shuffle/scripting question again?

Thanks for any ideas...
nsurg
 
Posts: 51
Joined: Thu Feb 16, 2006 10:32 pm

Postby Steegy » Wed Apr 19, 2006 9:03 pm

Actually, since MM 2.5.2 these scripting wishes (concerning Shuffle through scripting) have been added.

So, to set shuffle off on startup, use this autoscript:
Code: Select all
Sub OnStartup

  SDB.Player.isShuffle = False

End Sub


You can off course also read the value of SDB.Player.isShuffle through scripting, to know if shuffling is enabled or not.
Similar things that were added:
Code: Select all
SDB.Player.isRepeat
SDB.Player.isAutoDJ


Cheers
Steegy
Extensions: ExternalTools, ExtractFields, SongPreviewer, LinkedTracks, CleanImport, and some other scripts (Need Help with Addons > List of All Scripts).
Steegy
 
Posts: 3452
Joined: Sat Nov 05, 2005 7:17 pm
Location: Belgium

Postby nsurg » Wed Apr 19, 2006 9:05 pm

Cool, thanks!
nsurg
 
Posts: 51
Joined: Thu Feb 16, 2006 10:32 pm


Return to Need Help with Addons?

Who is online

Users browsing this forum: jloyzaga and 17 guests