Track# not updated.

Post a reply

Smilies
:D :) :( :o :-? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :roll: :wink:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Track# not updated.

by nohitter151 » Thu Mar 27, 2008 2:00 pm

fenrir wrote:Hey,

Thanks for the suggestion, I've just downloaded the latest beta. One quick question.. if i install it over an existing version.. i wont loose my personal settings / modified scripts right?

Also, could you please explain a little more on what does 'Infer track properties' do?

Thanks again
Installing a new version will not modify your settings/scripts, unless you've modified a script that is installed by default (if so I suggest you change its name so it is not overwritten).

by spacefish » Thu Mar 27, 2008 1:36 pm

fenrir wrote:Also, could you please explain a little more on what does 'Infer track properties' do?
If you hold your mouse cursor over the check box beside the option, a tooltip will explain it. :)

by fenrir » Thu Mar 27, 2008 12:26 pm

Hey,

Thanks for the suggestion, I've just downloaded the latest beta. One quick question.. if i install it over an existing version.. i wont loose my personal settings / modified scripts right?

Also, could you please explain a little more on what does 'Infer track properties' do?

Thanks again

by nohitter151 » Thu Mar 27, 2008 7:09 am

Its a known problem with the current MM build - a track with an empty track # field gets part of the artist name put into it when its scanned in. You have two options:

1) Install the newest beta, the issue has been fixed

or

2) Go to Tools -> Options -> Library and uncheck 'Infer track properties'

Track# not updated.

by fenrir » Thu Mar 27, 2008 6:58 am

A lot of my songs have invalid track# (containing parts of artist name).
I selected all the invalid files and in the property window clicked the tick next to Track# (thus emptying the value). I even selected all the files and clicked Ctrl+S.

Yet if I clear my library and rescan it, the tags are back to what they were.

Please help me out

Top