Search found 5 matches

by r.kooi-kafoe@home.nl
Tue Dec 10, 2019 2:21 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: the $removeprefix command ain't working
Replies: 8
Views: 2864

Re: the $removeprefix command ain't working

Sorry, unfortunately i need some more help i'copied you're string and it seemed to work except for wich folder it goes for example :Music\$removeprefix(<Albumartiest:1>)\$removeprefix(<Albumartiest>)\<Album> returns this :Music\T\Vision Bleak \The Kindred of the Sunset (EP) instead of folder V it go...
by r.kooi-kafoe@home.nl
Sun Dec 08, 2019 6:05 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: the $removeprefix command ain't working
Replies: 8
Views: 2864

Re: the $removeprefix command ain't working

thanks guys
sorry about the late reaction, i had a big computer crash so i have to reinstall everything
i hope i will get it working the same as it used to.

thank you
by r.kooi-kafoe@home.nl
Fri Oct 25, 2019 3:55 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: the $removeprefix command ain't working
Replies: 8
Views: 2864

the $removeprefix command ain't working

hello anybody else with this problem
i've been using the auto organize option for several years now, with the $Removeprefix command
always worked fine but (i think since the latest update) it stopped working

i hope somebody can help me fix this
by r.kooi-kafoe@home.nl
Thu Oct 17, 2019 5:34 pm
Forum: Need help (mma)
Topic: Grayed out songs present after new SD card installed [#14139]
Replies: 8
Views: 4022

Re: Grayed out songs present after new SD card installed [#14139]

i know this is an old post, but i had the same problem and found a solution on your pone go to options-choose library folders there you find internal storage and memorycard and underneath you see 1 or more locations (the old memorycard) these you have to delete and your problem should be solved