Search found 17 matches

by SgtPepperman
Sun Jul 14, 2024 7:46 am
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: MMW5.1 - Casting to Google speakers no longer works [#20006]
Replies: 29
Views: 6554

Re: MMW5.1 - Casting to Google speakers no longer works [#20006]

If you're unable to provide us with a debug log of this issue, can you tell me which device you're observing this with? I have a Google Home Mini Speaker that works fine. Are you having the problem with the Google Nest Mini? Google Nest Mini 2nd gen? or Google Nest full size speaker? On 3036, no Ch...
by SgtPepperman
Tue Mar 19, 2024 5:59 pm
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: MMW5.1 - Casting to Google speakers no longer works [#20006]
Replies: 29
Views: 6554

Re: MMW5.1 - Casting to Google speakers no longer works [#20006]

Mine, being a Polk Magnifi soundbar, which was troublesome for quite some time, is actually working quite well and reliably lately on recent beta builds including 3003 an 3005, so not all bad.... If yours is not showing up, try it using VLC player, if that sees it, then it is definitely a MM proble...
by SgtPepperman
Tue Mar 19, 2024 6:03 am
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]
Replies: 21
Views: 1516

Re: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]

So if you remove the files from the library and re-add them the artwork/covers should be already all right, isn't it? Also based on https://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=12245 when there are two artworks detected as "Cover (front)" then the artwork with better resolution has high...
by SgtPepperman
Mon Mar 18, 2024 6:43 pm
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: MMW5.1 - Casting to Google speakers no longer works [#20006]
Replies: 29
Views: 6554

Re: MMW5.1 - Casting to Google speakers no longer works [#20006]

Same here, all my Chromecast devices show. Are the missing Chromecast devices on the same network as the TV/Chromecasts? Make sure they're not a guest wi-fi or restricted wi-fi/VLAN. Do other players on the same PC see the missing Chromecast devices? Nope, all of them are on the same network, I che...
by SgtPepperman
Mon Mar 18, 2024 6:37 pm
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]
Replies: 21
Views: 1516

Re: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]

Are you browsing through Folders? The correct Artwork is known? Did this work correctly on build 3003, but now fails on 3005? Yeah, the directory is 🎧Music>📁Location>[Disk]>[Music Folder] On each album the correct artwork should be like this: https://imgur.com/kv0OJLD (compare with last post). I go...
by SgtPepperman
Sun Mar 17, 2024 5:36 pm
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: MMW5.1 - Casting to Google speakers no longer works [#20006]
Replies: 29
Views: 6554

Re: MMW5.1 - Casting to Google speakers no longer works

My Chromecast speakers don't even show up in the cast list at all (2679). This has been a perennial problem with versions of 5, so much so that I seldom use MM anymore. Other music players have no problem casting to Chromecast so they get used. Same here, I can cast to TV and Chromecast, but Speake...
by SgtPepperman
Sun Mar 17, 2024 10:13 am
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]
Replies: 21
Views: 1516

Re: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]

I'm afraid the problem is not fully fixed on ver. 2024.0.0.3005. Some folders show whatever has the word "Front" in there, first thing that comes: https://imgur.com/a/KoBW2pE So, yeah, sorry if this is recurrent and I'm being nitpicky, but having this way to organize my collection is the m...
by SgtPepperman
Mon Mar 11, 2024 7:01 pm
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]
Replies: 21
Views: 1516

Re: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]

Lowlander wrote: Mon Mar 11, 2024 6:31 pm Select just the single disc and edit Artwork.
Yeah, that worked! Dragging the album artwork stored in tag to the first spot, over the overall cover did the trick.
Even so, I hope you consider implement that "dynamic artwork" on future releases for MM5.

Thank you for your time.
by SgtPepperman
Mon Mar 11, 2024 6:21 pm
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]
Replies: 21
Views: 1516

Re: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]

How can I do it? Even if I weren't able to use it, it would be a nice thing to know. As you can see, it was possible before on MM5, even if it was unintended. I don't know if this would be like a feature request, but I think what I'm asking would imply the use of two artworks: One for the folder, an...
by SgtPepperman
Mon Mar 11, 2024 11:23 am
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]
Replies: 21
Views: 1516

Re: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]

Lowlander wrote: Mon Mar 11, 2024 10:06 am Are you talking about MediaMonkey automatically associating different Artwork to different discs on an Album?
Indeed! Just like I've shown in that image.
by SgtPepperman
Sun Mar 10, 2024 8:00 pm
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]
Replies: 21
Views: 1516

Re: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]

I'm now on 3003, and this issue is solved, since it always takes folder.jpg as artwork for folders, if one album is contained within. That is quite satisfactory. But I'd like to ask you if, in case I have various covers on metadata for multiple tracks in the same folder (for example, box sets), is p...
by SgtPepperman
Mon Mar 04, 2024 5:30 am
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]
Replies: 21
Views: 1516

Re: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta

In both cases I haven't touched any configuration at all. I just simply scan the folder. In version 5.0.4.2693, it seems that it takes the cover metadata from the first track and uses it as folder cover. In version 5.1.0.2832, it takes whatever it comes first (booklets, disks, back covers, etc.), I ...
by SgtPepperman
Sun Mar 03, 2024 7:50 pm
Forum: Beta testing, bugs, and feature requests - MMW5
Topic: Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]
Replies: 21
Views: 1516

Album art not showing correctly on MediaMonkey Beta [#20686]

On MediaMonkey Beta, version 5.1.0.2832, when I scan database, instead of using folder.jpg as cover art for the folders (I usually go by Music>Ubication>[Disc]>[Folder] as my main way to organize music), it uses whatever image it can. Since I keep booklets scans and such things on the same folders a...
by SgtPepperman
Thu Mar 31, 2022 6:56 pm
Forum: Need Help - MMW5
Topic: MM5 always uses the thumbnail from the last track
Replies: 4
Views: 402

Re: MM5 always uses the thumbnail from the last track

I tried everything, with audio files, music files, with artworks saved to the tags, artworks saved to the folder, and I cannot reproduce your behavior. I always get artwork for the album from the first file of the album, not from the last. There must be something specific to your situation. My step...