Search found 18 matches

by swsl
Mon Jun 29, 2015 4:06 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: No sound from .mp3 or .wav
Replies: 16
Views: 1205

Re: No sound from .mp3 or .wav

OR, try changing the skin.

That's what got mine out of it's "no sound" problem. Then you can change it back and it still worked on mine.
by swsl
Mon Jun 29, 2015 4:05 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Audio Suddenly Dissappeared
Replies: 7
Views: 566

Re: Audio Suddenly Dissappeared

OK, I had the same, it just lost sound in the middle of a song, don't know if something I was typing did it or what. Not the output plugins; I tried all configurations. Not the volume in any of the various places it could be wrong. FINALLY, I changed the skin and sound came back. I returned to the o...
by swsl
Fri Mar 25, 2011 9:15 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1355: Now playing node not updating [#7583]
Replies: 10
Views: 1889

Re: 1355: Now playing node not updating [#7583]

Look forward to the fix, thanks.
I do want to reiterate that it's an issue with the current release, 1304, and not just 1355
by swsl
Thu Mar 24, 2011 12:30 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1355: Now playing node not updating [#7583]
Replies: 10
Views: 1889

Re: 1355: Now playing node not updating

Oh, I see that If I disable Auto Album DJ and just use regular auto dj, refresh works on NP node fine as it moves forward through the songs. B UT, deletes still don't show in the NP node, only the pane. Better yet, testing, I find that if I switch from art+details to just details, it all refreshes,...
by swsl
Wed Mar 23, 2011 3:46 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1355: Now playing node not updating [#7583]
Replies: 10
Views: 1889

Re: 1355: Now playing node not updating

Oops, I had found this thread searching. Just saw that it's in beta testing forum I'm using 1304. ....sorry. So, the issue, if the same as noted by OP, is carried over from earlier versions?
by swsl
Wed Mar 23, 2011 3:42 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1355: Now playing node not updating [#7583]
Replies: 10
Views: 1889

Re: 1355: Now playing node not updating

Steps to reproduce : 1. Put a bunch of tracks in Now Playing 2. click on Now Playing node in the three 3. remove track from Now Playing within node 4. no update until you select another node and click back on Now Playing... I'm getting the same problem here. Plus more. I noticed it first when Auto ...
by swsl
Sat Mar 12, 2011 1:53 pm
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Monkey Rok 6.2 - Updated 06/07/2014
Replies: 1165
Views: 334068

Re: Monkey Rok 5.6 - broken

OK. I also had found this: http://www.sscez.com/2010/09/how-to-add-my-computer-as-the-fifth-internet-explorer-security-zone/ and already changed it before you responded. It's for displaying My Computer zone in Internet Options - from there I was going to check settings. Anyway, I then went to change...
by swsl
Fri Mar 11, 2011 3:46 pm
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Monkey Rok 6.2 - Updated 06/07/2014
Replies: 1165
Views: 334068

Re: Monkey Rok 5.6 - Updated 08/02/2011

I've currently got IE version 8..0.6xxxxxxxxxx this script runs in the hidden "My Computer" zone. OK, that's a new one to me. I found this: You can configure the My Computer zone (which contains files on your local computer) only from the Microsoft Internet Explorer Administration Kit (IEAK); these ...
by swsl
Fri Mar 11, 2011 1:27 pm
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Monkey Rok 6.2 - Updated 06/07/2014
Replies: 1165
Views: 334068

Re: Monkey Rok 5.6 - Updated 08/02/2011

New version of Internet Explorer? How to even know? I'm on automatic update. I never use IE. So, what is it that Monkey Rok uses in IE and is there anything we can do about it? Something to check for versions? I REALLY like Monkey Rok and want to keep it working... Is it activeX? I just went into I...
by swsl
Fri Mar 11, 2011 1:39 am
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Monkey Rok 6.2 - Updated 06/07/2014
Replies: 1165
Views: 334068

Re: MediaRok not working

MediaRok suddenly stopped working today. Ive had this script for years now and never had any issue with it so I'm wondering what the problem could be. I wonder if something is updating, some program or something pointing differently in the Registry that's breaking Monkey Rok. It's something univers...
by swsl
Wed Mar 09, 2011 10:19 am
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Monkey Rok 6.2 - Updated 06/07/2014
Replies: 1165
Views: 334068

Re: Monkey Rok 5.6 - Updated 08/02/2011

I'll add that nothing I do under options results in display changes to Monkey Roc.

The only thing is skin, if I change skins, the mess that is displayed changes skins. Otherwise, hiding panels, checking and unchecking things does nothing.
by swsl
Wed Mar 09, 2011 10:07 am
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Monkey Rok 6.2 - Updated 06/07/2014
Replies: 1165
Views: 334068

Re: Monkey Rok 5.6 - Updated 08/02/2011

Dreadlau wrote:Hello.
This is what I get once installed.
Image

Same here. I've been using MR for a long time, but Iately, I get the same as Dreadlau. Using version 5.6 MR and MM 1304.

Any ideas on how to fix it?

Thanks,
Steve
by swsl
Thu Feb 24, 2011 10:27 am
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Remote Speaker Output 100% CPU usage
Replies: 3
Views: 616

Re: Remote Speaker Output 100% CPU usage

Forgot to add that I'm using XP SP3 and the G Airport Ex with version um...6.3
by swsl
Thu Feb 24, 2011 10:21 am
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Remote Speaker Output 100% CPU usage
Replies: 3
Views: 616

Re: Remote Speaker Output 100% CPU usage

Eric Mills responded: There is a loop in the output thread that continues to run for ten seconds while the player is paused. It does not sleep or yield, so it conceivably could run hot. Could you check if stopping playback lowers the cpu. Yes, "STOP Playback" lowers the CPU to normal. It's just "PA...
by swsl
Wed Feb 23, 2011 11:46 am
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Remote Speaker Output 100% CPU usage
Replies: 3
Views: 616

Re: Remote Speaker Output 100% CPU usage

I just upgraded to 3.2.4.1304 Still same problem. Anybody have the same problem or got any ideas?


Thanks,
Steve