Search found 80 matches

by bmilner
Mon Apr 26, 2010 1:44 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: V1294 Now Playing fails to dock
Replies: 32
Views: 4185

Re: V1294 Now Playing fails to dock

OK, so here is what happened to me today in V1294: Now Playing WAS docked above the player. Other posters in this thread have said this was impossible. Not so. I *swear* that's how it was this morning... it's been my preferred layout for years. I undocked the Now Playing window (I was just just curi...
by bmilner
Mon Apr 26, 2010 1:38 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: V1294 Now Playing fails to dock
Replies: 32
Views: 4185

Re: V1294 Now Playing fails to dock

I can't get this to work for me either...
It was working earlier todazy but I just undocked Now playing ONCE to try something and now it won't go back into it's position above the player at the bottom of the track list.
by bmilner
Sat Aug 22, 2009 3:12 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1202(Orig 1177): installer error on MMHelper.dll [388]
Replies: 37
Views: 13462

Re: 1202(Orig 1177): installer error on MMHelper.dll BUG#388

I got this bug for the first time today installing 3.1.1.1259. I had to manually go to the program files directory and remove the file myself before re-running the install. I was asked to invoke Admin privledges. MM has SO many issues with Admin/UAC functionality (i.e. not being able to install scri...
by bmilner
Wed Aug 19, 2009 5:27 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Popping at beginning of tracks encoded w/ VBR on Ipods?
Replies: 1
Views: 191

Popping at beginning of tracks encoded w/ VBR on Ipods?

ISSUE: Pops heard at start of tracks encoded in MM with Mp3 VBR setting. DETAILS: I'm noticing that if I transcode WAV files to Mp3 in MediaMonkey 3.1.0.1235 I often get a loud popping sound at the beginning of the file. This is especially noticeable when playing the tracks back on my Gen 6 160GB iP...
by bmilner
Wed Aug 19, 2009 4:02 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Auto-tag from web...: HTTP/1.1 400 Bad Request [BUG# 5605]
Replies: 184
Views: 81529

Re: Auto-tag - Couldn't show results: HTTP/1.1 400 Bad Request

GOD you people are demanding. Something breaks for 24 hours and you start cursing and demanding things. They know about, they've fixed it, and they are making some decisions about the most prudent ways to release it. Yeesh, a turn around of a few days is all you could expect of ANY company. Even a w...
by bmilner
Thu Aug 06, 2009 4:41 pm
Forum: Need Help with Addons?
Topic: MusicBrainz Tagger [MM3] v2.0 2008-03-29
Replies: 124
Views: 149233

Re: MusicBrainz Tagger [MM3] v2.0 2008-03-29

This is quite possibly the single greatest new piece of code written for MM after the "auto increment #'s" script. I used to it to decode a huge batch of random ambient music I got off the web that was extremely poorly labeled. It also did wonders for a batch I got that had the correct artist and so...
by bmilner
Mon Apr 13, 2009 8:12 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: HELP: can run as admin,but clicking .MMIP launches seperate
Replies: 11
Views: 2555

Re: HELP: can run as admin,but clicking .MMIP launches seperate

@Judas: Thanks, that actually worked as I was able to get the Scrobbler installed. Annoyingly, the following also happened: 1. Though tracks were being communicated to last.fm, there was no UI in the Last FM application showing tracks being scrobbled. (they just appeared on the website). Weird, and ...
by bmilner
Fri Apr 10, 2009 9:58 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: HELP: can run as admin,but clicking .MMIP launches seperate
Replies: 11
Views: 2555

Re: HELP: can run as admin,but clicking .MMIP launches seperate

@Bex: I can't drag and drop the .MMIP file onto the play button. That appears to do nothing. @NoHitter151: I do have "only allow one instance of MM" checked in the prefs. In fact, check out this groovy screenshot of what appears to be impossible! (non-retouched except to highlight the pref setting) ...
by bmilner
Fri Apr 10, 2009 1:34 am
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: HELP: can run as admin,but clicking .MMIP launches seperate
Replies: 11
Views: 2555

Re: HELP: can run as admin,but clicking .MMIP launches seperate

I should have mentioned... yes, Vista 64-bit. I'll try your idea. Very confusing. Why does MM need admin level privileges to install a plug-in anyway? Loopy. UPDATE: that app you suggest is XP only. I looked for something comparible for Vista and couldn't find a google reference to something allowin...
by bmilner
Thu Apr 09, 2009 4:51 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: HELP: can run as admin,but clicking .MMIP launches seperate
Replies: 11
Views: 2555

HELP: can run as admin,but clicking .MMIP launches seperate

I'm trying to install the Last.fm scrobble plug-in and am getting the error that it can't install so I know I need to run Mediamonkey as admin (by the way, how power-usery and confusing is that? Come on, it should request elevation if it needs it... or throw a useful error). Anyway, my issue: 1. I r...
by bmilner
Sat Mar 21, 2009 7:26 pm
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: Getting "duplicate track" errors, then "handle is invalid" ?
Replies: 7
Views: 1423

Re: Getting "duplicate track" errors, then "handle is invalid" ?

Hmmm, upgrading to the latest Debug build 3.0.7.1191 (was going to file a bug) seems to have fixed the problem.
Weird.
by bmilner
Sat Mar 21, 2009 7:14 pm
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: Getting "duplicate track" errors, then "handle is invalid" ?
Replies: 7
Views: 1423

Getting "duplicate track" errors, then "handle is invalid" ?

Somehow I got myself into a state where every sync to my iPod 160GB model causes the following: 1. Ratings correctly transfer from iPod to MM 2. MM throws a strange dialog (see screenshot) about "duplicate tracks detected" and asking me to confirm if I want to add them to a (blank) playlist. The act...
by bmilner
Mon Mar 02, 2009 4:19 pm
Forum: News and Other Stuff
Topic: The perfect home audio system setup?
Replies: 7
Views: 5022

Re: The perfect home audio system setup?

The thing about using a NAS as a Apple-supporting network server is that all the playlists you make on MM won't be automatically generated from the NAS server for playback on your Apple TV. I have this same issue, I have a PC running MM3 upstairs and wanted to play back a party playlist downstairs o...
by bmilner
Wed Nov 05, 2008 11:40 pm
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: 1190: Pod ratings don't sync back to MM? (w/ logfiles!)
Replies: 5
Views: 1783

Re: 1190: Pod ratings don't sync back to MM? (w/ logfiles!)

Good point, I don't know if iTunes is more reliable. It is possible that iTunes may have the same issue (getting into a state where the ratings don't sync back to the PC). Are you seeing from the log files that the iPod appears to be reporting correctly, but is in fact incorrectly NOT reporting the ...