Getting the classic skin back?

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

sperk
Posts: 90
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:52 pm
Contact:

Getting the classic skin back?

Post by sperk »

I just installed 4.1 and it's all dark and the letters are miniscule, I can't see a thing. How can I get the classic skin back?
thanks
Lowlander
Posts: 48106
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: Getting the classic skin back?

Post by Lowlander »

You can change skins under Tools > Options > Skins. Vitreous was the skin used in Mediamonkey 4.0
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
sperk
Posts: 90
Joined: Wed Oct 11, 2006 1:52 pm
Contact:

Re: Getting the classic skin back?

Post by sperk »

Thanks!
Whiznot
Posts: 25
Joined: Tue Mar 29, 2005 7:09 am
Location: Albany, GA USA
Contact:

Re: Getting the classic skin back?

Post by Whiznot »

Is the Gilded skin available for 4.1? I tried the portable version and couldn't find it.
Lowlander
Posts: 48106
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: Getting the classic skin back?

Post by Lowlander »

Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
zeissguy
Posts: 1
Joined: Sun Sep 27, 2009 8:41 am
Contact:

Re: Getting the classic skin back?

Post by zeissguy »

This is really weird. Between the Norton issues and a problem installing the new version, I had to use Revo Uninstaller and complete remove my previous version. The new install shows Pulse and Vitreous as skin options but the only one that works Is Metro M. Why were they included in the install if they don't function?
Lowlander
Posts: 48106
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: Getting the classic skin back?

Post by Lowlander »

Perhaps you have override skin theme enabled (you'll need to restart MM after disabling).
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
rusty
Posts: 7329
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: Getting the classic skin back?

Post by rusty »

To be clear: pulse and vitreous _do_ work. Lowlander is suggesting that they may not be working because you may have configured MM to not use skins.

-Rusty
Post Reply