creative zen mosaic

Get answers about syncing the current release of MediaMonkey with iPods and other devices.

Moderator: Gurus

Malfidus
Posts: 24
Joined: Wed Jun 21, 2006 7:49 am
Location: Netherlands
Contact:

creative zen mosaic

Post by Malfidus »

MM doesn't recognize my player.
Checking the OPtions - Available Devices/plug ins.
Nothing in.
link and website: no dll.file....

What can I do to use MM?
Last edited by Lowlander on Wed Jun 26, 2013 5:14 pm, edited 1 time in total.
Reason: Moved to correct Forum
Thank you.
Lowlander
Posts: 47914
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: creative zen mosaic

Post by Lowlander »

Which version of MediaMonkey and is it a MTP or USB Mass storage device?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
Malfidus
Posts: 24
Joined: Wed Jun 21, 2006 7:49 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: creative zen mosaic

Post by Malfidus »

I use the last version of MM.
I Think it's an MTP one.
Thank you.
rovingcowboy
Posts: 14162
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: creative zen mosaic

Post by rovingcowboy »

does windows see your creative zen?
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.
Malfidus
Posts: 24
Joined: Wed Jun 21, 2006 7:49 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: creative zen mosaic

Post by Malfidus »

Nope.
Thank you.
Lowlander
Posts: 47914
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: creative zen mosaic

Post by Lowlander »

If Windows doesn't see it, it is unlikely that MediaMonkey can see it. You should contact the manufacturer or check if the device requires drivers to be installed.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
OntarioDave

Re: creative zen mosaic

Post by OntarioDave »

Just to confirm, I have a Zen Mozaic, and it works really well with MM.

Cheers
Malfidus
Posts: 24
Joined: Wed Jun 21, 2006 7:49 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: creative zen mosaic

Post by Malfidus »

Ok, thanks.
I have to do a factory reset of it.
It ought to say 'Hello' again to XP and hopefully they will be friends again.
But, no time yet :)
Thank you.
rovingcowboy
Posts: 14162
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: creative zen mosaic

Post by rovingcowboy »

yeah what a bummer, my sister got rid of her zen for a phillips player. and i got this phone for portable player.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.
Post Reply