WebSearch Panels (updated March 14, 2007) now with installer

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

judas
Posts: 572
Joined: Thu Jun 02, 2005 11:26 pm
Location: Bogotá, Colombia

Post by judas »

Just Downloaded it...LOVE IT!!!!!

Maybe someone with a big screen can paste a screenshot? I only have a 12-inch laptop so using many panels at the time is not really an option!
Cheers, judas
gege
Posts: 864
Joined: Tue Sep 05, 2006 2:10 pm
Location: Brazil

Post by gege »

judas wrote:Maybe someone with a big screen can paste a screenshot? I only have a 12-inch laptop so using many panels at the time is not really an option!
Are these enough for you? :wink:

Image or Image or Image
Last edited by gege on Fri Mar 16, 2007 8:43 pm, edited 3 times in total.
m_bojangles
Posts: 99
Joined: Fri Jun 11, 2004 8:22 pm

Post by m_bojangles »

I get:
Error #424 - Microsoft VBScript runtime error
Object required: 'Root(...)'
File: "C:\Program Files\MediaMonkey\Scripts\Auto\WebSearch.vbs", Line: 493, Column: 8

This happened when starting MM for the first time after installing the script.

Here are lines 491 - 508:

Code: Select all

' We now create the Panels, adding them to the Dictionary object for later
        ' retrieval
        For Each Site In Root(0).childNodes
            Set Panel = New WebSearchItem
            With Panel
                For Each config In Site.childNodes
                    if config.baseName = "name"        then .Name        = config.Text
                    if config.baseName = "caption"     then .Caption     = config.Text
                    if config.baseName = "description" then .Description = config.Text
                    if config.baseName = "start"       then .Start       = config.Text
                    if config.baseName = "url"         then .SearchURL   = config.Text
                Next

                Panels.Add .Name, Panel
            End With
        Next
        Set Root = Nothing
    End Sub
judas
Posts: 572
Joined: Thu Jun 02, 2005 11:26 pm
Location: Bogotá, Colombia

Post by judas »

That's great gege... :-) maybe its worth puting it on the front page, as it really shows/describes what the script can do!!!
Cheers, judas
jn
Posts: 61
Joined: Mon Jul 24, 2006 2:50 pm
Location: Germany

Post by jn »

m_bojangles wrote:I get:
Error #424 - Microsoft VBScript runtime error
Object required: 'Root(...)'
Are you sure to have a valid XML file in place? I guess thats what happens without one ;-)
jn
Posts: 61
Joined: Mon Jul 24, 2006 2:50 pm
Location: Germany

Post by jn »

judas wrote:ts worth puting it on the front page
done! And thanks from me as well!

Jörg
m_bojangles
Posts: 99
Joined: Fri Jun 11, 2004 8:22 pm

Post by m_bojangles »

I got it fixed. I had added a new site to my XML file and I need to replace the "&" in the URL with "&".
limex
Posts: 64
Joined: Sat Oct 22, 2005 10:29 am
Location: Vienna / Austria

Post by limex »

First of all.
This script is just great. It covers about 99.99% of what I need.
About the 0.01% that is left from my point of view: :wink:

I have this view in MM where I see all the windows in a perfect size:

Image

to have a closer look to one of the Search Results I drag the Window to the Middle to become a floating window. (I had to re size them once. They remember the size then). Looks like this:

Image

When I double click on this floating window in the Header (blue frame), it them shrinks and MM looks like in Picture 1 again.

What I would like is:

WISH_1: Make a WebSearch Window floating, when I click on the Header (blue frame). (The "Minimising" Feature is already in place)

WISH_2: Prevent the floating windows from "merging with the background" when I drag it over the screen. (This is not a good description, I know. Watch this pic and you know that I mean)

Image

Any chance to get my wishes fulfilled? :D

If you think that this leads the script to an unwanted direction, please tell me and give me a hint how to solve it by changing the code. I'm not that good as you with VB-Script, but it will do. :wink:

If you have any questions understanding my wishes, please send at PM. If you wish also in German, as Austrians and Germans (nearly) speak the same language. 8)
jn
Posts: 61
Joined: Mon Jul 24, 2006 2:50 pm
Location: Germany

Post by jn »

Servus!
limex wrote:WISH_1: Make a WebSearch Window floating, when I click on the Header (blue frame). (The "Minimising" Feature is already in place)
Is there any (sub)window aleady behaving like that?
limex wrote:WISH_2: Prevent the floating windows from "merging with the background" when I drag it over the screen. (This is not a good description, I know. Watch this pic and you know that I mean)
Sorry, I don't get the point. Could you please elaborate?

Jörg
jn
Posts: 61
Joined: Mon Jul 24, 2006 2:50 pm
Location: Germany

Post by jn »

FYI: I've made an installer and put it on my homepage, where you can find the screenshots and instructions as well.

Ah yes, and for consistency reasons I changes this thread's subject from "WebSearchItems" to "WebSearch Panels" ;-)

Jörg
Guest

Post by Guest »

How can I reopen pages (panels), that i closed?
gege
Posts: 864
Joined: Tue Sep 05, 2006 2:10 pm
Location: Brazil

Post by gege »

Anonymous wrote:How can I reopen pages (panels), that i closed?
With the "Search" toolbar active, you just need to press the "Search the Web" button.
Then, you can enable/disable each panel.

Image
blizzy

lyrics plugin

Post by blizzy »

When I use "lyrics plugin" in MediaMonkey, it's similiar to use it in web browser - I can't edit lyrics and it also prompts me to upgrade to v0.2, is there some way how can I solve it?
linn
Posts: 170
Joined: Wed Sep 06, 2006 3:59 am

Post by linn »

I have been looking for this a long time ! thanks
I use MM for audiobooks ,so i added Googlebooks / albumsearch ,like this :
<site>
<name>Googlebooks</name>
<caption>Googlebooks</caption>
<description>Search Google for Artist</description>
<start>http://books.google.com/</start>
<url>http://books.google.com/books?q=%album%</url>
</site>

this works fine , a related question: though : i get the googlebooks page with reviews , i click on one , copy the part i want and press the comment button, this works very good ;is it possible to view the comment field other than in " properties" ? or would it be possible to show the actual review page (saved somehow )?

Thanks ,lin
gege
Posts: 864
Joined: Tue Sep 05, 2006 2:10 pm
Location: Brazil

Re: lyrics plugin

Post by gege »

blizzy wrote:When I use "lyrics plugin" in MediaMonkey, it's similiar to use it in web browser - I can't edit lyrics and it also prompts me to upgrade to v0.2, is there some way how can I solve it?
I didn't understand your question.
- What 'plugin' is asking you to upgrade to v0.2?
- This scripts simply shows a web page in a panel, so YES you aren't supposed to EDIT the text on it. You just select the text and press the Lyrics or Comment button.
Post Reply