Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

Sirandar888

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by Sirandar888 »

Problem: Uninstalled and now the same song repeats

Can't seem to get this script uninstalled

Help
Sirandar888

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by Sirandar888 »

Sirandar888 wrote:Problem: Uninstalled and now the same song repeats

Can't seem to get this script uninstalled

Help
Hi Peke

Looks like your uninstaller didn't remove gen_AdvRepeat.dll on my system.
It also said is was removing Scrobber instead of Repeat Single Track


Manually deleted and everything is OK
C4rter
Posts: 4
Joined: Fri May 16, 2008 3:27 pm
Contact:

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by C4rter »

I have no idea how that plugin works. Where is the repeat button or what do I have to do after install??
Edit: Ahhhh, the "Standard Toolbar", there is the button. Closed this toolbar the second it loaded after first installation^^
rovingcowboy
Posts: 14163
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by rovingcowboy »

C4rter wrote:I have no idea how that plugin works. Where is the repeat button or what do I have to do after install??
Edit: Ahhhh, the "Standard Toolbar", there is the button. Closed this toolbar the second it loaded after first installation^^
sneaky little monkey isn't he.
:lol:

use it with out the shuffle . and with the continous on.

or use it with the shuffle on and the continous off.

i am not sure about the second way there i just read that in another post in the forum about the back button,
i only use it with the shuffle off.
8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy A51 5G Android ) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.
beriukay
Posts: 2
Joined: Mon May 31, 2010 10:14 am
Contact:

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by beriukay »

Maybe you guys can help me out here. I installed the plug-in and ran it just fine a few days ago. Today, I started getting this error appearing after any song finishes:

Exception EOIeSysError in module gen_AdvRepeat.dll at 000175C1.

I tried messing around with toggling shuffle and continuous play, since other people mentioned that. I uninstalled the plug-in through MediaMonkey. That didn't work, so I uninstalled and reinstalled MM (using version 3.2.0.1294), and I still got the same error. So then I tried reinstalling the repeater, to no avail. Any ideas?
Peke
Posts: 13680
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by Peke »

Reinstall MM using Run as Administrator and try to start MM using same procedure.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
beriukay
Posts: 2
Joined: Mon May 31, 2010 10:14 am
Contact:

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by beriukay »

Hah, good thinking. It seems that despite uninstalling the repeater from within MM to try and fix the problem, when I reinstalled as administrator, the repeat button is still there and functional (though the green arrow now means don't repeat, and the purple means do). Thanks for the help.
Peke
Posts: 13680
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by Peke »

:( I hope that MS will fix that in SP1 these issues start to annoy me a lot as Mm is not the only one app with that kind of problems. I had a hell of time making ChrisTV work at all.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
PowerPatrick

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by PowerPatrick »

Well people, you can just use the filter bar and continous button together, instead of using an third-party plugin. I think this is an much easier way to repeat one music track. :)
aa

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by aa »

Works great ... really nice ..
just add the info about the addons' toolbar icon in the description so that its easier for noobs to use it..
DaveKap

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by DaveKap »

The script no longer works for me, no matter what my combination of shuffle and continuous play is and no matter what color the button is. I'm on the latest version of MM too. No error pop-ups as to why this is, either.
Peke
Posts: 13680
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by Peke »

no issues here.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
Thundros
Posts: 1
Joined: Thu Dec 15, 2011 4:15 pm
Contact:

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by Thundros »

I have a minor issue with this script, don't know if it is intentionally added in this plugin and something that cannot be changed or just me. When I am playing a song if I change the point the song is being played, it will not repeat the track but rather after the track is done being played it will go to the next track in the playlist. As I sometimes like to listen to different points in the song this is a slight inconvenience. Any ideas or solutions would be appreciated.

Thank You.
Coldblackice
Posts: 27
Joined: Mon Apr 15, 2013 7:58 am
Contact:

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by Coldblackice »

Doesn't work :/ It doesn't matter if button is green or pink, it doesn't repeat anything. Any suggestions?
rovingcowboy
Posts: 14163
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: Repeat Single Track v1.1.0.1 (15.01.2009)

Post by rovingcowboy »

I no longer use this it did stop working for me too. I think peke is only one that might have it still working. He did make the plugin for mm2 so unless he updated it for mm4 it is way out dated.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy A51 5G Android ) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.
Post Reply