Page 49 of 51

Re: Advanced Report 6.3 - Updated 23/10/2012

Posted: Fri Apr 25, 2014 12:19 pm
by gpzbc
Weird isn't it? Who knows why, but it seems to happen with some regularity. Heck, it happened to me the first time I installed it.

Re: Advanced Report 6.3 - Updated 23/10/2012

Posted: Sat May 03, 2014 8:02 pm
by MobileLenny
Thanks gpzbc! Good, clear instructions. That did the trick and now it is working.

Re: Advanced Report 6.3 - Updated 23/10/2012

Posted: Sat May 03, 2014 10:30 pm
by gpzbc
Good! Glad I could help.

Re: Advanced Report 6.3 - Updated 23/10/2012

Posted: Wed May 14, 2014 7:22 pm
by innerspaceboy
Running MM Gold v3.0.7.1191.

Error on installation. Vague error code.

ERROR:
Product Installation Error


I'd really like to utilize this add-on. Over 12,600 albums in my library and I'd love to build some visual metadata analytics.

Thanks!

Re: Advanced Report 6.3 - Updated 23/10/2012

Posted: Thu May 15, 2014 8:33 am
by nohitter151
innerspaceboy wrote:Running MM Gold v3.0.7.1191.

Error on installation. Vague error code.

ERROR:
Product Installation Error


I'd really like to utilize this add-on. Over 12,600 albums in my library and I'd love to build some visual metadata analytics.

Thanks!
This is in the FAQ:
http://www.mediamonkey.com/support/inde ... -installed

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Posted: Tue Jun 24, 2014 4:07 pm
by trixmoto
New version (6.4) is now available to download from my website. Changes include...

- Made output HTML5 compliant and updated DOCTYPE
- Fixed errors if prefixes contain an apostrophe

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Posted: Wed Jun 25, 2014 10:45 am
by gpzbc
Nice! Thank you for the update.

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Posted: Thu Jun 26, 2014 9:38 am
by popsmike
trixmoto wrote:New version (6.4) is now available to download from my website. Changes include...

- Made output HTML5 compliant and updated DOCTYPE
- Fixed errors if prefixes contain an apostrophe
Just Installed this in portable mode, all installed files are present but it hasn't put anything into the "Scripts.ini" file.
Entered it manually and it works fine.

Win7 x64 on external drive.

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Posted: Thu Jun 26, 2014 11:11 am
by gpzbc
Glad it's working for you. For some reason this script is finicky like that.

http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 05#p388324

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Posted: Thu Jun 26, 2014 5:15 pm
by popsmike
Its definitely a strange occurrence this one, i use other scripts of Trix's and iv also check through
other scripts to see if it is any different but i cant fathom it.

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Posted: Fri Jun 27, 2014 10:28 am
by dtsig
Bravo Trixmoto on the update. Thanks

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Posted: Wed Nov 12, 2014 7:04 pm
by Stigg
Guys, where do I access Advanced Report in MM? I haven't used it for awhile, but just installed it and restarted MM.
I thought it was under File>Create Reports>Advanced Report, but it's not there.

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Posted: Wed Nov 12, 2014 7:36 pm
by Stigg
popsmike wrote:
trixmoto wrote:New version (6.4) is now available to download from my website. Changes include...

- Made output HTML5 compliant and updated DOCTYPE
- Fixed errors if prefixes contain an apostrophe
Just Installed this in portable mode, all installed files are present but it hasn't put anything into the "Scripts.ini" file.
Entered it manually and it works fine.

Win7 x64 on external drive.
I think that is my problem.
What do I add to Scripts.ini ?

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Posted: Wed Nov 12, 2014 7:41 pm
by gpzbc
Check this out. It should help you but let me know if not.
http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... ll#p338606

Re: Advanced Report 6.4 - Updated 24/06/2014

Posted: Wed Nov 12, 2014 7:42 pm
by Stigg
Never mind.
I found the scripts.ini entry.