MMA doesn't terminate [#9808]

Report bugs & feature requests for MediaMonkey for Android and learn about the newest beta build.

Moderator: Gurus

rovingcowboy
Posts: 14163
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: MMA doesn't terminate

Post by rovingcowboy »

Just for kicks i tested again.

1 started mma
2 played song then paused it
3 pressed back button to get back to home screen
4 went to settings
5 went to apps
6 selected running apps
7 watched for 1 minute mma exited completey



Test 2

1 started song by mma's widget
2 paused song
3 went to settings then apps then running apps.
4 watched for 3 minutes
5 mma only closed 1 service and had 1 app & 1 service that will not close.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy A51 5G Android ) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.
Lowlander
Posts: 48379
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: MMA doesn't terminate

Post by Lowlander »

Have you tried to reproduce after restart of device?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
rusty
Posts: 7348
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

Re: MMA doesn't terminate

Post by rusty »

Roving Cowboy,

Thanks--I'm able to replicate by initiating/pausing playback via the widget.

Re-opened http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=9808

-Rusty
rovingcowboy
Posts: 14163
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: MMA doesn't terminate

Post by rovingcowboy »

Okay thanks rusty, you must have seen my mad post i was typing. I changed it to this nice post :lol: thanks for keeping me on santas nice list. 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy A51 5G Android ) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.
mcow
Posts: 827
Joined: Sun Sep 21, 2008 9:35 pm
Location: Cupertino, California
Contact:

Re: MMA doesn't terminate [#9808]

Post by mcow »

On Galaxy Tab 2, Android 4.06, I just restarted the device and have not run the MM app. However, Running Applications showed "1 process and 1 service" when I first got to the screen, briefly flickered to what looked like "1 process and 3 services", and is now "2 processes and 1 service." (Also showing WinAmp, 1 process and 1 service.)

I have MMW 4.07 running at the moment, not the 4.1beta, if that makes a difference.
rovingcowboy
Posts: 14163
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: MMA doesn't terminate [#9808]

Post by rovingcowboy »

Fixed on my android with version .80 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy A51 5G Android ) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.
Post Reply