Tagging caused White Screen [#17266]

Help improve MediaMonkey 5 by testing the latest pre-release builds, and reporting bugs and feature requests.

Moderator: Gurus

dtsig
Posts: 3448
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Tagging caused White Screen [#17266]

Post by dtsig »

I was doing tag management while playing music. then got this error. After sending the screen went white

ID: CB59D0AE
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
dtsig
Posts: 3448
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Tagging caused White Screen

Post by dtsig »

this happened several times ... each requiring a taskMgr kill ..
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
Barry4679
Posts: 1677
Joined: Fri Sep 11, 2009 8:07 am
Location: Australia
Contact:

Re: Tagging caused White Screen

Post by Barry4679 »

latest version? .. 2286

I tried playing a single track, and at the same time retagged it ... no issue from that simplistic test.
Want a dark skin for MM5? This is the one that works best for me .. elegant, compact & clear.
dtsig
Posts: 3448
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Tagging caused White Screen

Post by dtsig »

Yeah 2286
I was changing tags on hundreds of songs ... replacing Album Artist with Various. I sent one ID but most time it just goes to white screen
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
Ludek
Posts: 4248
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am

Re: Tagging caused White Screen

Post by Ludek »

Hi, I am seeing your CB59D0AE here and looking into it...
Thx.
rusty
Posts: 7590
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Tagging caused White Screen

Post by rusty »

Hi,

We're having trouble replicating this although it does seem to be related to some sort of interaction between tagging and playback. Can you:
a) give us any additional hints: e.g. output plugin, type of file playing / input plugin used, types of tracks being tagged ?
b) send us a debug log illustrating this?

Thanks!

-Rusty
Ludek
Posts: 4248
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am

Re: Tagging caused White Screen

Post by Ludek »

Please try to catch this in debug log (item 4b viewforum.php?f=30 ) with DbgView started prior to MM5.
The CB59D0AE shown that there was a freeze in output plugin when trying to play a file, but it is unclear which file it was as the frozen playback thread already existed for some time.
dtsig
Posts: 3448
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Tagging caused White Screen

Post by dtsig »

I will try to duplicate tonight ... it takes quite a while to have it happen but will do
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
dtsig
Posts: 3448
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Tagging caused White Screen

Post by dtsig »

I tried to replicate the problem and have been unable to do so. I will try again this weekend.
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig
sidenote
Posts: 1
Joined: Mon Jul 26, 2021 1:20 pm

Re: Tagging caused White Screen [#17266]

Post by sidenote »

I am also getting this pretty consistently... I guess its a known bug, but no solution? Kind of annoyed, I should have just stayed with 4.
Lowlander
Posts: 50846
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Tagging caused White Screen [#17266]

Post by Lowlander »

Which build (Help > About) are you using? Make sure it's 2427: viewtopic.php?f=30&t=86639&sd=d
Post Reply