Runtime error R6025 [#17748]

Help improve MediaMonkey 5 by testing the latest pre-release builds, and reporting bugs and feature requests.

Moderator: Gurus

z3huti
Posts: 49
Joined: Mon Apr 05, 2021 7:26 am

Runtime error R6025 [#17748]

Post by z3huti »

Happened 3 time already, 2 times in 2330 and now 1 time in 2333

Cant reproduce, its just happens after some time.

After this you can only force to end MM via task manager.

Image
rusty
Posts: 7607
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Runtime error R6025

Post by rusty »

Hi,

Thanks for this report. We haven't seen this issue. Are you able to replicate it with the debug build and provide a debug log?

Thanks!

-Rusty
z3huti
Posts: 49
Joined: Mon Apr 05, 2021 7:26 am

Re: Runtime error R6025

Post by z3huti »

got another one, no log, but I saw that ram usage was at 450MB

and I see that ram usage goes up with every track played to DLNA

imo cpu and ram usage is unacceptable
z3huti
Posts: 49
Joined: Mon Apr 05, 2021 7:26 am

Re: Runtime error R6025

Post by z3huti »

finally got this error in log, its somewhere at the end

https://drive.google.com/file/d/1Q2oJWt ... sp=sharing
rusty
Posts: 7607
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Runtime error R6025

Post by rusty »

Thanks! Looking into it.

Tracked at https://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=17748.

-Rusty
Ludek
Posts: 4329
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am

Re: Runtime error R6025

Post by Ludek »

Hi, we have never seen this error, but reading about it: When a system conflict between some Windows components occurs, the Microsoft Visual C++ Runtime error is displayed, suggesting you need to perform some of the steps from this article: https://windowsreport.com/microsoft-vis ... ror-r6025/ to solve it or have a look at https://windowsreport.com/microsoft-vis ... indows-10/

As runtime errors can often be due to corrupted system files, can you please start with the SFC scan, see the section
1. Scan System Files here: https://windowsreport.com/microsoft-vis ... ror-r6025/
z3huti
Posts: 49
Joined: Mon Apr 05, 2021 7:26 am

Re: Runtime error R6025

Post by z3huti »

SFC scan found some problems, so maybe it was the reason for this error
Ludek
Posts: 4329
Joined: Fri Mar 09, 2007 9:00 am

Re: Runtime error R6025

Post by Ludek »

OK, let us know whether the SFC scan helped. If you you are still seeing the error I will prepare debug version of UPnP.dll to test and have a better clue.

Thanks!
sonos
Posts: 40
Joined: Wed Aug 07, 2013 11:54 am

Re: Runtime error R6025

Post by sonos »

From time to time a crash of MM5 occurs: Runtime error R6025 and MM5 does not function anymore. Although running MM5 in debug mode, there is no request to send an error report. A causal reason regarding the specific MM5 operation is not recognizable according to my observations.

I am using: 5.0.2.2511_Debug.exe
Lowlander
Posts: 51460
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Runtime error R6025

Post by Lowlander »

Please capture this in a debug log (step 4b) and attach the log to a Support Ticket: viewtopic.php?f=30&t=86643
Please also add what you were doing with MediaMonkey at the time of the error.

This will help a developer analyze why this happens in your setup.
sonos
Posts: 40
Joined: Wed Aug 07, 2013 11:54 am

Re: Runtime error R6025

Post by sonos »

My experience from today:
I have experienced a series (3x) of crashes (Runtime error R6025; errorlog was submitted each time). After each crash the PC and MM5.0.2.2511_debug were restarted. Then the playing list was restarted. The crash typically occurred after about 30 minutes.
Since I normally use a DLNA player as audio output, I used the internal player as output in a fourth attempt. Here I could not observe a crash.
Therefore I suspect that the Runtime error R6025 is causally linked to the DNLA output
Peke
Posts: 14902
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Runtime error R6025

Post by Peke »

Hi,
A log file could help, also check previous posts to see on possible fixes.
Best regards,
Peke
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
sonos
Posts: 40
Joined: Wed Aug 07, 2013 11:54 am

Re: Runtime error R6025

Post by sonos »

I have already sent an error log every time after the crash happened via Debug -> send logs- Three times today.
Peke
Posts: 14902
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Runtime error R6025

Post by Peke »

Hi,
Debug -> send logs send only current state of MM5 not full crash logs.

Can you please creat full debug loag as described at viewtopic.php?f=30&t=86643
Best regards,
Peke
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
Peke
Posts: 14902
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Runtime error R6025 [#17748]

Post by Peke »

Hi,
Bug https://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=17748 should be already fixed in 5.0.2.2516+

Can you please confirm?
Best regards,
Peke
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
Post Reply