Bug: Context Menu partial display [#16913]

Report bugs & feature requests for MediaMonkey 5 and learn about the newest builds.

Moderator: Gurus

Seanny123
Posts: 6
Joined: Wed Apr 04, 2018 1:48 pm
Contact:

Bug: Context Menu partial display [#16913]

Post by Seanny123 »

Note how the context menus seem to be cut-off in the screenshot below:

Image

Build information

Media Monkey 5.0.0.2266
Windows 10 (all updates installed)
Microsoft Surface

I think the Microsoft Surface screen resolution might be partly to blame? It uses a 4:3 aspect ratio, which might cause display issues? This also occurred in previous Media Monkey 5.0.0.x builds, but intermittently.
bdb484
Posts: 62
Joined: Wed Jul 10, 2013 12:31 pm
Contact:

Re: Bug: Context Menu partial display

Post by bdb484 »

I'm seeing the same thing, but on a Dell XPS 13. I never saw it until the 2266 update.
Lowlander
Posts: 48106
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5
Contact:

Re: Bug: Context Menu partial display

Post by Lowlander »

Did you alter the DPI or Text Size in Windows?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)
bdb484
Posts: 62
Joined: Wed Jul 10, 2013 12:31 pm
Contact:

Re: Bug: Context Menu partial display

Post by bdb484 »

I did, when I got the computer. Not since the update, if that makes a difference.
PetrCBR
Posts: 1702
Joined: Tue Mar 07, 2006 5:31 pm
Location: Czech
Contact:

Re: Bug: Context Menu partial display

Post by PetrCBR »

It's known issue caused by 'Make text bigger' settings (in Ease of access settings) ... tracked as 16913.
Post Reply