Make Soundcheck Volume Configurable

Any ideas about how to improve MediaMonkey? Let us know!

Moderator: Gurus

gab
Posts: 328
Joined: Tue Oct 11, 2005 1:20 pm
Contact:

Make Soundcheck Volume Configurable

Post by gab »

MM3 currently defaults to a Soundcheck volume of 89db and this level can not be changed. I suggest this be made configurable.
Spazz
Posts: 243
Joined: Tue Jan 11, 2005 9:49 pm
Contact:

Post by Spazz »

Tools>options>player>Volume Leveling
Image
gab
Posts: 328
Joined: Tue Oct 11, 2005 1:20 pm
Contact:

Post by gab »

That only works within MM3 playback. I want Soundcheck to be configurable so that I can manage the playback volume on the ipod.
rovingcowboy
Posts: 14163
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy »

see if setting the cdrom burning setting for volume will also work on the mp3 portable players.? :-?

if not then check in the sync settings for the portable player to see if there is a way in there? :-?

:o
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy A51 5G Android ) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.
Spazz
Posts: 243
Joined: Tue Jan 11, 2005 9:49 pm
Contact:

Post by Spazz »

It should be, I have an ipod and my sound check works
Image
gab
Posts: 328
Joined: Tue Oct 11, 2005 1:20 pm
Contact:

Post by gab »

Soundcheck works - you just can't configure the db that the songs are averaged to. It will automatically level to 89db in the ipod regardless of the settings adjustment in MM3. The developers have already confirmed this.
Post Reply