MQA support in input and output plugins?

Any ideas about how to improve MediaMonkey? Let us know!

Moderator: Gurus

deremder
Posts: 33
Joined: Thu Sep 06, 2012 1:28 pm
Contact:

MQA support in input and output plugins?

Post by deremder »

Hi, I downloaded MQA files from here: http://www.2l.no/hires/index.html
My DAC supports MQA, but MM shows and sends only 44.100 Hz via WASAPI. I tried it in standard and exclusive mode.
MiPi
Posts: 658
Joined: Tue Aug 18, 2009 2:56 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Re: MQA support in input and output plugins?

Post by MiPi »

MediaMonkey does not support full decoding of MQA format, it can play only standard CD quality from MQA files (like other SW players without MQA decoder).
deremder
Posts: 33
Joined: Thu Sep 06, 2012 1:28 pm
Contact:

Re: MQA support in input and output plugins?

Post by deremder »

This is reason while it's on the wish list :D
MiPi
Posts: 658
Joined: Tue Aug 18, 2009 2:56 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Re: MQA support in input and output plugins?

Post by MiPi »

Oh, sorry, I did not notice, we are in wish list category, it looked like a bug :)
Post Reply