MM3b3: My docs folder [F4105 RC4]

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

Octopod
Posts: 463
Joined: Tue Jun 10, 2003 9:09 am
Contact:

MM3b3: My docs folder [F4105 RC4]

Post by Octopod »

Hi,

Seems the folder 'My documents' from the 'Workstation' main node is displayed with an empty name... Was fine previously if i remember.
Octopod
Image
rusty
Posts: 7312
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada
Contact:

'My Computer' > 'My Documents' appears unlabelled

Post by rusty »

Octopod,

Is this still affecting you after a clean install of B4? I can't reproduce this.

-Rusty
Octopod
Posts: 463
Joined: Tue Jun 10, 2003 9:09 am
Contact:

Post by Octopod »

Yes, even with the latest build (installed to a clean folder), french version.

Image
Octopod
Image
Octopod
Posts: 463
Joined: Tue Jun 10, 2003 9:09 am
Contact:

Post by Octopod »

Not fixed in any RC.
Any news about this one? Want a debug log?
Octopod
Image
jiri
Posts: 5397
Joined: Tue Aug 14, 2001 7:00 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Post by jiri »

Is it Vista, XP or anything else? Could you please e-mail me exported registry key

Current_User\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders

Thanks,
Jiri
Octopod
Posts: 463
Joined: Tue Jun 10, 2003 9:09 am
Contact:

Post by Octopod »

OK, sent.

I run XP SP2, french edition, my doc folder is set to a root drive (partition D: ). Hope this helps.
Last edited by Octopod on Sun Dec 09, 2007 7:15 am, edited 1 time in total.
Octopod
Image
jiri
Posts: 5397
Joined: Tue Aug 14, 2001 7:00 pm
Location: Czech Republic
Contact:

Post by jiri »

Ok, it's clear then. It will be fixed in the next release.

Thanks,
Jiri
Octopod
Posts: 463
Joined: Tue Jun 10, 2003 9:09 am
Contact:

Post by Octopod »

OK with RC4
Not important but i observe the label of THIS node is not vertically centered in front of its icon... :o
Octopod
Image
Post Reply