anyone have searching issues besides me?

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

Randall_Lind
Posts: 134
Joined: Sat Jul 29, 2006 11:17 am

anyone have searching issues besides me?

Post by Randall_Lind » Tue Jan 01, 2008 6:19 pm

In the final version it is not searching for me. I reinstalled and it worked normal then today it back to not doing anything when I type in a artist name etc. my music is on another pc and it adds all the music so I don't see a problem and if I manually look it up in the tree and click it plays.

No issues in RC 6 which I am thinking of going back too.

rovingcowboy
Posts: 14162
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Post by rovingcowboy » Tue Jan 01, 2008 7:51 pm

just tried it and it works for me, i had it set to entire library. 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Randall_Lind
Posts: 134
Joined: Sat Jul 29, 2006 11:17 am

Post by Randall_Lind » Wed Jan 02, 2008 4:32 am

Ok that a pain to alway check. I got it working.

Post Reply