Anyone else struggling with 1690?

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

sussexsteve
Posts: 26
Joined: Wed Mar 13, 2013 5:07 am

Anyone else struggling with 1690?

Post by sussexsteve » Fri Jan 24, 2014 1:48 pm

I've downloaded the latest RC 1690 but it gets stuck when extracting Decoder.exe. The retry option doesn't get any further forward.

I've tried it a couple of times with fresh downloads.

Anyone else had issues?

Lowlander
Posts: 46625
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Anyone else struggling with 1690?

Post by Lowlander » Fri Jan 24, 2014 2:48 pm

It installed fine for me (debug version).
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

dtsig
Posts: 3154
Joined: Mon Jan 24, 2011 6:34 pm

Re: Anyone else struggling with 1690?

Post by dtsig » Fri Jan 24, 2014 5:30 pm

No .. sorry
Where's the db and ini stored
Reporting Bugs
Where tags are stored

Not affiliated with MediaMonkey ... just a RABID user/lover
DTSig

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Anyone else struggling with 1690?

Post by nohitter151 » Sat Jan 25, 2014 9:41 am

Fine for me too. Try to restart the PC and install.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

elton.sucek
Posts: 27
Joined: Mon Feb 06, 2012 10:08 am

Re: Anyone else struggling with 1690?

Post by elton.sucek » Sat Jan 25, 2014 10:06 am

No problems for me too.

toyzrme
Posts: 102
Joined: Mon Oct 08, 2012 2:31 pm
Location: Cary, NC
Contact:

Re: Anyone else struggling with 1690?

Post by toyzrme » Sat Jan 25, 2014 11:12 am

No problems for me - I overlaid a 1681 build (portable) no problems.

Are you overlaying an existing installation? Have you tried wiping the old, or a portable install?
Environment:
MMW: ~25,000 tracks, MM.DB on 16Gbps PCIe SSD (Samsung 950 Pro) - up-to-date, not Beta
MMA: ~12,000 tracks sync'd to phone - up-to-date, not Beta
PC: Windows 10/64, Skylake quad+HT @4.2GHz, 64GB RAM, 14TB RAID6
Phone: Galaxy S10 (128GB) + 400GB mSD card (Samsung EVO+)
Sync: all tracks rated >=3 sync'd to phone
.........all playlists only use tracks rated >=3
.........thus sync'ing is 99.99% playlist update - no tracks are sync'd, other than new purchases
Playlists: ~59 synced
..........most are auto-playlists
..........use attributes Rating, Last Played, Date recorded, Genre, Genre "contains", Path "contains"
..........many are nested, i.e. "Top AutoPlaylist" includes "Level 2 AutoPL #1" + "Level 2 AutoPL #2" etc.

Post Reply