View Setting Inconsistency

To get bugs in the current release fixed, please report them here.

Moderator: Gurus

eric.stephani
Posts: 36
Joined: Thu Jun 09, 2011 9:40 pm

View Setting Inconsistency

Post by eric.stephani » Wed Nov 23, 2011 9:35 pm

Running 4.0.0.1459. I have the default, standard "Now Playing" and "Music" collections defined in the media tree. I change the view setting of "Music" to the "Show art with details" setting. I click on the "Now Playing" collection and it shows my now playing list but without art, like it is set to just the "Show Details" setting. When I click back on "Music" collection it no longer displays art, just like the Now Playing collection. It mixes up the setting for the Music collection based on whatever the Now Playing setting is. The behavior doesn't happen when I setup "Now Playing" in its own tab, separate from the "Music" collection.
Last edited by Lowlander on Wed Nov 23, 2011 10:12 pm, edited 1 time in total.
Reason: Moved to Bug Report forum as MediaMonkey 4 is now a Final Release

Lowlander
Posts: 47288
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: View Setting Inconsistency

Post by Lowlander » Wed Nov 23, 2011 10:12 pm

You might want to send a debug log to support: http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=69

Do you have multiple tabs open when this happens?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

tiger_rf
Posts: 4
Joined: Tue Apr 12, 2011 6:24 pm

Re: View Setting Inconsistency

Post by tiger_rf » Sat Nov 26, 2011 6:27 pm

i am having alot of the same issues with views and things. wont show the album art slide show view at all and keeps resetting itself back to default view settings.

Lowlander
Posts: 47288
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: View Setting Inconsistency

Post by Lowlander » Sat Nov 26, 2011 9:16 pm

tiger_rf wrote:i am having alot of the same issues with views and things. wont show the album art slide show view at all and keeps resetting itself back to default view settings.
Double post: http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 79#p320579
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

eric.stephani
Posts: 36
Joined: Thu Jun 09, 2011 9:40 pm

Re: View Setting Inconsistency

Post by eric.stephani » Tue Nov 29, 2011 9:44 pm

Can anyone reproduce this themselves? I don't want to go through the trouble of setting up the debug log just yet.

Lowlander
Posts: 47288
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: View Setting Inconsistency

Post by Lowlander » Tue Nov 29, 2011 11:24 pm

No
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Post Reply