Need help with my new skin

If you want to contribute MediaMonkey skins, themes, icons, etc...

Moderators: Morten, Gurus

Tom67
Posts: 2
Joined: Thu Dec 02, 2010 7:39 am
Location: germany

Need help with my new skin

Post by Tom67 » Thu Dec 02, 2010 10:50 am

Hello,

I'm working on my own skin right now and I'm quite happy so far.
But there is one thing where I need some help.
Somehow, and I don' t know why, there are two vertical white dividing-lines on the track browser and I have no idea how to get rid of them. Please take a look at the attached screen shot.
Any help on that matter as well as any other comments about the design are very appreciated.

Regards
Tom

link to screen shot
http://picfront.de/d/7XiK

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: Need help with my new skin

Post by rovingcowboy » Thu Dec 02, 2010 11:54 am

near as i can tell the program use's the splitter image for that line. so you have to find a color that will allow you to see
the splitter image that does not bother you in that location. the splitter image is the one used to show at the left side
of the tool bars you can move around on the menu bar.

8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

DreadM
Posts: 1018
Joined: Wed Mar 26, 2008 1:09 pm
Location: Germany

Re: Need help with my new skin

Post by DreadM » Thu Dec 02, 2010 12:07 pm

Greetings

Wow ,looks promising for the first skin, i like ,

You can also look for the Splitter Object ,like i know this object controls just this 2 lines ,make it the same as your skin background!

Tom67
Posts: 2
Joined: Thu Dec 02, 2010 7:39 am
Location: germany

Re: Need help with my new skin

Post by Tom67 » Thu Dec 02, 2010 12:35 pm

Hey, thanks a lot to you both. I got it. :D
The splitter area was set to transparent. (I made that possibly by accident sometime in the past).
After I changed it to the background color everything is fine.
Now I can start with the floating player... and I'm sure I will then be back again with some more questions. :wink:

Tom

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: Need help with my new skin

Post by rovingcowboy » Thu Dec 02, 2010 7:10 pm

Tom67 wrote:Hey, thanks a lot to you both. I got it. :D
The splitter area was set to transparent. (I made that possibly by accident sometime in the past).
After I changed it to the background color everything is fine.
Now I can start with the floating player... and I'm sure I will then be back again with some more questions. :wink:

Tom
go and read the how to convert mm 2 to mm 3 skins lesson i did at the wiki.

that has some more help with the player skins. that you might find useful. :D
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Post Reply