no album art images

If you want to contribute MediaMonkey skins, themes, icons, etc...

Moderators: Morten, Gurus

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

no album art images

Post by rovingcowboy » Wed Dec 22, 2010 1:35 pm

okay nohitter151 what did you do to get them to show.?

i've found all 7 in your icons folder. i made 7 with my images i want for my skin i'm working on updating.
but the noalbumart images do not show up nomatter what i do. they all have same names yours have.
so in theory they should show up but they don't.

is there something different in the theme engine now that we need to get an new copy of the engine to make
the skins now?

or is it just some trick you did to get them to show up.

as you know i don't like plain jane things and that default one and those you have in your icon folder
are too plain jane for me. so i've got my no art images and want to use them.

i put the 7 of them in the skins msz file and now the mm 3 won't update the skins either well it gives a didn't install alert.
same as the mm 4 when trying to install the mmip files for skins. it has to be something to do with the splash screen or now since i just found them the 7 no album art images.

but you got yours to show up so i'm still thinking its the splash screen that is not letting them install in mm 4
but in mm 3 the 7 no album art images must be causing it to say it did not install.

maybe its a scipting issue that keeps the no album art from showing in mm 4? what scripts do you use in mm 4

:-?
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: no album art images

Post by nohitter151 » Wed Dec 22, 2010 2:27 pm

Those images will only work in MM4, not MM3.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: no album art images

Post by rovingcowboy » Wed Dec 22, 2010 5:14 pm

they don't work on either here.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Post Reply