Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Download and get help for different MediaMonkey Addons.

Moderators: Peke, Gurus

highone140
Posts: 1
Joined: Mon Aug 15, 2011 10:01 am

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by highone140 » Mon Aug 15, 2011 10:05 am

Image

i have that problem. can you please give me the link of old one (0.96b and 1.1.1 isnt working)

willyvds
Posts: 391
Joined: Tue Feb 24, 2009 3:30 pm

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by willyvds » Sat Aug 27, 2011 1:44 pm

All,
I had this problem with Lyiricator that a lot if others have also: Lyricator stopped working entirely. I don't know why this happened, but I've got it solved - thanks to the solution suggested by Nohitter. It goes like this:
- uninstall Lyricator
- run Mediamonkey as administrator
- reinstall Lyricator while MM is running and make sure you UNcheck the box "install for this user only".
That's it! Happy lyricating!
Regards, Willy

Guest

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by Guest » Mon Aug 29, 2011 7:46 pm

i couldnt find the "this user only" thing on the menu.

Lowlander
Posts: 47581
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by Lowlander » Mon Aug 29, 2011 8:09 pm

That's a MediaMonkey 4 option.
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

Guest

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by Guest » Tue Aug 30, 2011 7:43 am

this is not working with MM 3 ?

cuz i tried many version of this script
only thing i have is "plugin...."
(win 7 x64)

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by nohitter151 » Tue Aug 30, 2011 12:09 pm

Yes, it was originally developed for use in MM3, so it should work fine.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

Vyper
Posts: 845
Joined: Tue May 23, 2006 5:53 pm

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by Vyper » Wed Aug 31, 2011 6:05 am

I'm still using MM3 and have had no trouble with it. I'm baffled as to why so many people are. :-?
Stop Button Freak

Piira

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by Piira » Mon Sep 05, 2011 8:06 am

This is a great add on!
It's not the fault of the script some songs don't come with lyrics, either a tagging issue or they aren't in a database somewhere.
It's one of those programs that you'd expect to pay for, but Free!
Good job SquirrelScript!

pheb62
Posts: 17
Joined: Sat Dec 30, 2006 5:50 pm
Location: Germany

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by pheb62 » Tue Sep 20, 2011 4:43 pm

In the lyricator.js script in line 282, change

Code: Select all

  var reS = new RegExp("[']*", "g");
to

Code: Select all

  var reS = new RegExp("[\']*", "g");		// quoted the apostrophe
No big deal, but also make sure the block in lines 15-24 has a semicolon (;) at the end of each line:

Code: Select all

var tryAZLyrics;
var rAZLyrics;
var tryLyricWikia;
var rLyricWikia;
var tryLyrDB;
var rLyrDB;
var tryLyricsVIP;
var rLyricsVIP;
var tryLyricsSong;
var rLyricsSongs;
Best regards,
Pete

newark_b

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by newark_b » Fri Sep 30, 2011 9:56 pm

Curious, is there any way to get this script to add time-stamped lyrics that auto-scroll?

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by nohitter151 » Fri Sep 30, 2011 11:29 pm

newark_b wrote:Curious, is there any way to get this script to add time-stamped lyrics that auto-scroll?
No. Use Minilyrics for that.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

rwright88
Posts: 3
Joined: Sat Oct 08, 2011 10:35 am

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by rwright88 » Sat Oct 08, 2011 10:36 am

I am getting an error message using Lyricator when Firefox is my default browser. When I change the default browser to Internet Explorer everything works good. The error message I get is "t" object expected line 179, column 15 of lyricator vbs script. I looked at that, but had no idea what may need to be changed. If anyone can help me out, I would appreciate it. Having IE as my default browser is throwing off my day...lol.

willyvds
Posts: 391
Joined: Tue Feb 24, 2009 3:30 pm

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by willyvds » Sat Oct 08, 2011 11:02 am

Firefox is my default browser, and I have no difficulty with Lyricator..... so there still is hope allthough I don't know how....
Did it work before in yoyr case?
Regards, Willy

rwright88
Posts: 3
Joined: Sat Oct 08, 2011 10:35 am

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by rwright88 » Sat Oct 08, 2011 6:16 pm

This is my first time around. I was a "i don't care about tagging lyrics" person until recently... I believe I set Firefox to open the html page that it requests and now everytime I click (when Firefox is the default) it opens the html page for that song, freezes and gives me the error message (above)...

rwright88
Posts: 3
Joined: Sat Oct 08, 2011 10:35 am

Re: Lyricator v1.1.1 #31 (2010-12-16)

Post by rwright88 » Sat Oct 08, 2011 6:26 pm

vanderj wrote:
guest wrote:I think this problem was described before, but I have not found the solution for it.

I installed lyricator 1.1.1.31 (not as admin - is there a way?) - I am being told that the installation worked fine. I restart MM as admin and try to run lyricator. The window opens but is empty. At the same time I am being asked to open lyricator.htm.

If I do it opens the browser with file:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/Lyricator.htm. I can not interact with this file. The lyricator window is still empty.

If I do not open lyricator.htm and cancel lyricator it gives me error #70 and tells me that there is a problem lyricator.vbs Line 139 Column 6

Thanks for any advise on how to circumvent this problem!
I am having this same problem using Lyricator (MM 3.2.5.1306) on 32-bit Windows XP. It always opens an html file in the browser. The Lyricator window is empty and I get the Permission Denied - Error #70 in line 139 when I close it. I've installed and run MediaMonkey as an Administrator. I also tried switching browsers and get the same error. Any ideas what is causing this?
This looks to be the same issue; I never receive the error #70, and I am running in XP... However, mine works when I switch to IE.

Locked