[SOLVED] MM and Fiio X1 v2: synced playlists are blank!

Get answers about syncing the current release of MediaMonkey with iPods and other devices.

Moderator: Gurus

Steve_NZ
Posts: 14
Joined: Mon Jul 31, 2017 5:50 am
Contact:

[SOLVED] MM and Fiio X1 v2: synced playlists are blank!

Post by Steve_NZ »

I have MM 4.1.14.1813 and used it to transfer songs onto my brand new Fiio X1 v2. A few songs didn't transfer - some perhaps the MP3 quality was too low (is there a fix for that?) and others are iTunes license legacies I suspect but most of the 8000+ did.

So did the playlists - they just didn't have any songs in them! All read "file not found". Yet if I clicked onto the playlist while connected to the PC, MM would open up - so I guess the path to songs is not accurately defined.

Is there an easy fix for the latter? Help would be much appreciated!
AndySocial
Posts: 21
Joined: Tue Apr 11, 2006 7:13 am
Contact:

Re: MM and Fiio X1 v2: songs transferred but playlists blank

Post by AndySocial »

Is it possible the path in the M3U file includes the drive letter? That would reflect it working on the computer, but the device gets lost.
Peke
Posts: 13590
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: MM and Fiio X1 v2: songs transferred but playlists blank

Post by Peke »

Hi,
You can try to use Force relative Paths and other options to see fit best with Fiio.

You can find playlist generation tweaking under Device Profile Configure -> Options -> Playlists
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
Steve_NZ
Posts: 14
Joined: Mon Jul 31, 2017 5:50 am
Contact:

Re: MM and Fiio X1 v2: songs transferred but playlists blank

Post by Steve_NZ »

Peke, thank you SO MUCH!!!! That seems to have done the trick!!!!!

I'm going to have a good listen now!!!!
Peke
Posts: 13590
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: MM and Fiio X1 v2: songs transferred but playlists blank

Post by Peke »

Can you please share what options worked so that we can add it to supported devices?
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum
Post Reply