find and replace all fields

Get help for different MediaMonkey 5 Addons.

Moderators: jiri, drakinite, Addon Administrators

DJSTRETCH
Posts: 23
Joined: Thu Sep 08, 2022 11:30 pm

find and replace all fields

Post by DJSTRETCH »

Find _______________ in these fields and replace with __________________

Example: Find ".com" in artist name and replace it with "" = remove .com from artist field.
Erwin Hanzl
Posts: 1188
Joined: Tue Jun 13, 2017 8:47 am
Location: Vienna

Re: find and replace all fields

Post by Erwin Hanzl »

MMW 5.0.4.2663 Beta

After your parameter replace with "" puts two "" characters in the field.
Correct: Replace With: enter an empty entry

Image


I wrote "Find and Replace" for the most important fields for MM4. Of course, more text boxes could be added to choose from.
Why don't the developers bring this together for MM5?

Image
MMW 4.1.31.1919 Gold-Standardinstallation auf WIN 10-64Bit Pro Vers. 21H2| Windows-Defender mit Echtzeitüberwachung. | Meine Einstellungen
MMA 2.0.0.1159 Free Beta auf Huawei Mate 20 Pro 128 GB Android 12 | USB-Kabel-Sync with MM4
DJSTRETCH
Posts: 23
Joined: Thu Sep 08, 2022 11:30 pm

Re: find and replace all fields

Post by DJSTRETCH »

How do I get the find and replace?
I need to remove a lot of text (where I downloaded the music from) in the ID3 tags
Erwin Hanzl
Posts: 1188
Joined: Tue Jun 13, 2017 8:47 am
Location: Vienna

Re: find and replace all fields

Post by Erwin Hanzl »

Dowloadlink: https://www.mediamonkey.com/addons/brow ... -string-3/

Installation - open MM5 - Menu: TOOLS ... Addons ... Add... locate and select the download file.
Everything else is automatic.

Programm call: Select one or more songs - Context menu button ... Edit Tags ... Replace String
MMW 4.1.31.1919 Gold-Standardinstallation auf WIN 10-64Bit Pro Vers. 21H2| Windows-Defender mit Echtzeitüberwachung. | Meine Einstellungen
MMA 2.0.0.1159 Free Beta auf Huawei Mate 20 Pro 128 GB Android 12 | USB-Kabel-Sync with MM4
fc622000
Posts: 10
Joined: Sun Mar 13, 2016 1:50 pm

find and replace all fields

Post by fc622000 »

Hi,
I installed some time ago "Replace String 1.1.2" and it seemed to work fine.
Recently, however, the addon no longer works. It no longer replaces any string.
I tried to install it again but it doesn't work.
I use MediaMonkey 5.1.0.2821
Thank you
Post Reply