Page 1 of 1

Auto-DJ not working

Posted: Wed Apr 27, 2011 10:18 am
by Arthur101
Hi to you all,
Not long ago I installed MediaMonkey and I would like to use this Auto-DJ feature but it's not working. I applied the necessary settings but to no avail. Perhaps a bug?

Re: Auto-DJ not working

Posted: Wed Apr 27, 2011 10:19 am
by Lowlander
What/how isn't it working? I've been using Auto-DJ for many years without problems.

Re: Auto-DJ not working

Posted: Thu Apr 28, 2011 4:28 am
by Arthur101
After applying the settings in Tools/Options/Auto-DJ, I click 'ok' but nothing happens.

Re: Auto-DJ not working

Posted: Thu Apr 28, 2011 9:41 am
by Arthur101
Sorry for bothering you, I fixed it already. There were still some songs in my playlist and that kept it from playing automatically. After removing them MediaMonkey started "miraculously" to DJ.