Search found 5 matches

by Kanzar
Sat Dec 05, 2015 2:35 am
Forum: Need Help with Addons?
Topic: NEW! AutoRateAccurate 3.0 (22/09/2013) - for MM4
Replies: 45
Views: 30327

Re: NEW! AutoRateAccurate 3.0 (22/09/2013) - for MM4

My MM4 crashes when it reaches Phase 2, and has been doing so for quite some time. I note BB mentions above he was going to submit a version without the code that crashes MM - is there anything we can do on our end to ensure there are no other reasons for MM to be crashing? Wondering this as well. ...
by Kanzar
Sat Oct 03, 2015 6:24 am
Forum: Need Help with Addons?
Topic: NEW! AutoRateAccurate 3.0 (22/09/2013) - for MM4
Replies: 45
Views: 30327

Re: NEW! AutoRateAccurate 3.0 (22/09/2013) - for MM4

My MM4 crashes when it reaches Phase 2, and has been doing so for quite some time. I note BB mentions above he was going to submit a version without the code that crashes MM - is there anything we can do on our end to ensure there are no other reasons for MM to be crashing?
by Kanzar
Fri Jul 31, 2009 5:58 pm
Forum: Need Help with Addons?
Topic: AutoRateAccurate 2.4.3 (22/10/2009) - for MM3
Replies: 952
Views: 236386

Re: AutoRateAccurate 2.4.2 (6/12/2008) - Preview of the next Gen

Hummm, how's it going on the new version? :V
by Kanzar
Sat Nov 15, 2008 10:48 pm
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Magic Nodes 4.2 w/ 380 masks & real GUI (2011-07-01)[MM2+]
Replies: 2400
Views: 550240

Re: Mod. Magic Nodes 1.8 w/ 50 masks (2008-11-08) [MM2+3]

Vyper wrote:If you got to MediaMonkey/Scripts/Auto and delete the two MagicNodes files and then run the mmip, do you still have the same problem?
Kanzar wrote:On removal of MN, MediaMonkey will function correctly.
...>_>;;
by Kanzar
Sat Nov 15, 2008 3:50 pm
Forum: Need Help with Addons?
Topic: Magic Nodes 4.2 w/ 380 masks & real GUI (2011-07-01)[MM2+]
Replies: 2400
Views: 550240

Re: Mod. Magic Nodes 1.8 w/ 50 masks (2008-11-08) [MM2+3]

I can't get this to run. :( Using MediaMonkey 3.0.6.1190, version 1.8 of Magic Nodes, on WinXP SP3. I install using the mmip, restart MediaMonkey, but it loads the splash screen, then quits without any error messages. This happens with the skin and non-skinned versions, and also occurs when I remove...