Search found 5 matches

by ZepDad
Fri Mar 27, 2009 9:16 pm
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Pioneer Car Deck Album art
Replies: 21
Views: 5030

Re: Pioneer Car Deck Album art

Found similar topic http://www.mediamonkey.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=38227&p=197042&hilit=pioneer#p197042 and it was suggested to use Winamp. Unfortunately for MM, Winamp 5.551 works great. Album art now displays on my Avic F700. And unless you need integrated ripping and burning (I use EAC) its...
by ZepDad
Thu Mar 26, 2009 6:00 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Album art doesn't show up on Pioneer Avic stereo [#5516]
Replies: 8
Views: 6329

Re: Album art doesn't show up on Pioneer Avic stereo

Having same issue with my new iPod classic and Avic F700. Please look into fix, iTunes must be avoided. The winamp synch is interesting, may have to try that. By the way, I embed all art into the tags and do not use outside images. Embedded art is typically no more than 25-50kb. One would think that...
by ZepDad
Tue Mar 24, 2009 6:03 am
Forum: Need Help? (mmw)
Topic: Pioneer Car Deck Album art
Replies: 21
Views: 5030

Re: Pioneer Car Deck Album art

Any progress on this topic? I have iPod Classic and am synching with MM. Will soon be installing a Pioneer F700 and would like album art on the deck. Would rather stay with MM if possible.
by ZepDad
Sat Mar 21, 2009 7:21 pm
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: Quick one: Ipod Classic 120GB Synched but "No Music"
Replies: 7
Views: 1644

Re: Quick one: Ipod Classic 120GB Synched but "No Music"

Stumbled across a fix. Basically, all I did was load some videos thru iTunes. After undocking, the right frame showed random, floating album covers instead of "No Music". I assume this is the proper behavior. Everything seems to be working great. My conclusion is that synching a Classic with MM is s...
by ZepDad
Sat Mar 21, 2009 6:34 pm
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: Quick one: Ipod Classic 120GB Synched but "No Music"
Replies: 7
Views: 1644

Quick one: Ipod Classic 120GB Synched but "No Music"

Sorry if this has been answered. I'm wondering if there is a known quirk with the new 120GB Classic interface? I've successfully synched with MM and music plays fine, all artwork is present. But the top level iPod menus show "No Music", "0 Songs", "0 Artists", etc. in the right frame. I have to clic...