Search found 54 matches

by dmode101
Mon Jul 11, 2016 7:12 pm
Forum: Bug Reports (mmw)
Topic: "The" not ignored in auto playlist sort order [#13417]
Replies: 1
Views: 1374

"The" not ignored in auto playlist sort order [#13417]

I have two USB drives thumb drives that im syncing with my MM library using two auto playlists. My auto playlist1 contains Artists A-M, auto playlist2 contains Artists N-Z. I set the setting so my main MM lbrary ignores "The" for the sort order, but my auto playlists doesnt reflect this. Artists lik...
by dmode101
Wed May 13, 2009 2:37 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Album art doesn't show up on Pioneer Avic stereo [#5516]
Replies: 8
Views: 6479

Re: Album art doesn't show up on Pioneer Avic stereo [#5516]

I am the one who started this thread and feel your pain. I used Itunes :o for a few weeks so my album art would display on the Pioneer. But I eventually went back to MM and no album art, in hopes that it would be resolved soon. It was assigned a bug number so it's at least on the developers radar. h...
by dmode101
Fri May 01, 2009 2:11 pm
Forum: Need Help with Device Synchronization?
Topic: iPod Playback and Track/Album Analysis or Volume Leveling
Replies: 3
Views: 778

Re: iPod Playback and Track/Album Analysis or Volume Leveling

Could someone answer the questions above? My educated guesses are below but I could use an expert's feedback. Re question #1: The iPod uses the ITUNNORM tag to adjust volume (via the Sound Check feature) so my guess is that MM can write EITHER Track Volume OR Album Volume to this tag but not both. I...
by dmode101
Sat Mar 28, 2009 11:37 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Album art doesn't show up on Pioneer Avic stereo [#5516]
Replies: 8
Views: 6479

Re: Album art doesn't show up on Pioneer Avic stereo

.....did more testing on this problem. It appears to only be a problem with the Ipod classic models - 80gig, 120 gig ad 160 gigs models. I just tried to sync up a friends Ipod Nano (latest model, 4th gen) and the album art shows up perfectly when syncing with Media Monkey. Hopefully this information...
by dmode101
Mon Mar 23, 2009 9:15 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Album art doesn't show up on Pioneer Avic stereo [#5516]
Replies: 8
Views: 6479

Re: Album art doesn't show up on Pioneer Avic stereo

MM Developers:

I just installed the latest Winamp (version 5.551) and when I sync with it, ALL my album art shows up on my Pioneer Avic unit! Since the Winamp developers have "decoded" this already, is it possible for you to use/see what they did to resolve this? Hope this helps, thanks!
by dmode101
Sun Mar 22, 2009 9:40 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Album art doesn't show up on Pioneer Avic stereo [#5516]
Replies: 8
Views: 6479

Album art doesn't show up on Pioneer Avic stereo [#5516]

I recently upgraded my Alpine x001 car stereo to a Pioneer Avic navigation unit. I noticed that none of my album art shows up on the unit when i sync with MM. I was however, able to get it to show up on the unit if I used Itunes. I did find a related thread below which is the same exact behavior I a...
by dmode101
Sat Jan 24, 2009 12:00 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1212 Thumbnail images not updated BUG#5242
Replies: 11
Views: 2046

Re: 1212 Thumbnail images not updated / album order on updates

I found a possible related problem with the album art disappearing. To reproduce this issue - switch to Album Art with Details view, then adjust the column width of the album art column header to make it smaller. When you do this, the album art disappears (expected). Now resize the album art column ...
by dmode101
Thu Jan 15, 2009 10:10 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1212 Thumbnail images not updated BUG#5242
Replies: 11
Views: 2046

Re: 1212 Thumbnail images not updated / album order on updates

Here is a screen shot of the problem I am seeing:

Image
by dmode101
Thu Jan 15, 2009 9:04 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1212 Thumbnail images not updated BUG#5242
Replies: 11
Views: 2046

Re: 1212 Thumbnail images not updated / album order on updates

I can reproduce the problem by doing the following: Select a genre with several albums in it from the Genre node. Switch to Album Art with details view. Place your cursor anywhere over the track listings (NOT on the scroll bars). Now scroll the albums with your mouse wheel down, then up, then down a...
by dmode101
Tue Jan 13, 2009 9:42 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1212 Thumbnail images not updated BUG#5242
Replies: 11
Views: 2046

Re: 1212 Thumbnail images not updated / album order on updates

I am also seeing a similar problem, but I thought it was only related to the Ipod Node. I did confirm that the same problem occurs with my main library as well.

http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =6&t=35253





Ipod Classic 160 gig
Media Monkey 3.1.0.1212
by dmode101
Fri Jan 09, 2009 1:51 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: occasional generic album art with iPod an MM 3.1 Beta 1
Replies: 1
Views: 722

Re: occasional generic album art with iPod an MM 3.1 Beta 1

I am using the the latest 1209 release and experiencing same problem when playing directly from the Ipod node. The problem appears to only happen in Album Art with Details view.


Ipod Classic 160gig
MM 3.1.0.1209
by dmode101
Thu Dec 18, 2008 4:35 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1203: Playlists not displayed on Ipod node
Replies: 2
Views: 481

Re: 1203: Playlists not displayed on Ipod node

Never mind my playlists are there. The problem is there is no plus symbol on any of my nodes under the main Ipod node. As soon as I clicked "Playlists", my playlists appeared and so did the plus symbol. So the "bug" is - there is no plus symbol displayed on any of the Ipod subnodes. Ipod Classic 160...
by dmode101
Thu Dec 18, 2008 10:17 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1203: Playlists not displayed on Ipod node
Replies: 2
Views: 481

1203: Playlists not displayed on Ipod node

I just installed 1203 and noticed my playlists don't show up on the Ipod node anymore. I did confirm that my playlists do show up in Itunes and the Ipod itself. Anyone else seeing this problem with 1203?


Ipod Classic 160gig
MM 3.1.0.1203
by dmode101
Mon Dec 15, 2008 4:16 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1202 - Auto Organize Files from Ipod doesn't work? BUG#5044
Replies: 7
Views: 1392

Re: 1202 - Auto Organize Files from Ipod doesn't work?

So, it sounds like it works with the Iphone library, but not an Ipod library?? I just tried it with another Ipod Classic in the office and it did not copy the mp3's from the Ipod to my computer. I'm guessing the Touch would also work since the Iphone worked. Do you have a standard Ipod that you can ...
by dmode101
Mon Dec 15, 2008 3:07 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1202 - Auto Organize Files from Ipod doesn't work? BUG#5044
Replies: 7
Views: 1392

Re: 1202 - Auto Organize Files from Ipod doesn't work?

Mine still did not work. Are you doing this directly from your Ipod node or your MM library? Auto Organize worked with music in my MM library. But when I plugged my Ipod in and tried the same function from the Ipod node, it didn't work.