Search found 15 matches

by Warwick
Wed Jun 08, 2011 3:24 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Insanely high amount of CPU usage in 1384 [#7942]
Replies: 18
Views: 4452

Re: Insanely high amount of CPU usage in 1384

Yep I'm having that problem with MM 1385 too. I use Last FM service and Last FM node. If Last FM Service is activated then when the first track has finished playing the CPU shoots up and stays up. Also this creates an error message on exit. If I disable FM service and restart MM and just use FM Node...
by Warwick
Thu Feb 24, 2011 2:58 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: ISO's as a collection
Replies: 1
Views: 461

ISO's as a collection

MM4 will play a mounted ISO fine. I would like to be able to control playback from my Touch using Plugplayer. I have tried to add the K drive ( this is the drive which DAEMON tools uses to mount iso's) as a collection. When I do this it doesn't seem to include the currently mounted content. Is it po...
by Warwick
Tue Jan 11, 2011 12:50 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1342: Plug Player no pause control? [#7169]
Replies: 4
Views: 1077

Re: 1342: Plug Player no pause control?

I should have given you more detail. Apologies. If I use the MM as a server and Ipod Touch as a renderer for music or video then the play/pause button toggles as one would expect. If I use MM as a server and Popcorn Hour as a renderer then the play/pause button toggles as one would expect. However i...
by Warwick
Mon Jan 10, 2011 6:35 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1342: Plug Player no pause control? [#7169]
Replies: 4
Views: 1077

1342: Plug Player no pause control? [#7169]

Using MM as a media server and media renderer works well but on my Ipod Touch there is no pause control displayed. A MM issue or Plug Player?
by Warwick
Mon Jan 10, 2011 2:56 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: 1343 -path is not available
Replies: 0
Views: 244

1343 -path is not available

I have set my collections to criteria "status - is accessible". When viewing the main tree this works for Podcasts but when I click on subscriptions it doesn't and podcasts which are not available show up with the "path is not available message". A bug?
by Warwick
Sat Dec 25, 2010 5:26 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Sync Ipod Touch deletes all tracks? [#6647]
Replies: 2
Views: 353

Re: Sync Ipod Touch deletes all tracks?

Actually when I think about it what is happening is I am only syncing one playlist which has all the tracks rated 3 stars or more. So when I rate one more song at 3 stars or more MM thinks the whole playlist has changed and deletes the 800 tracks and adds back the altered playlist - even though just...
by Warwick
Sat Dec 25, 2010 2:50 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Sync Ipod Touch deletes all tracks? [#6647]
Replies: 2
Views: 353

Sync Ipod Touch deletes all tracks? [#6647]

Seems that if a change is made to the sync list - say add a playlist - click apply and then autosync it identifies everything on the ipod as needing to be deleted and then reloads everything. It works ok but deleting and then putting 8Gb of music back takes a while!
by Warwick
Mon Feb 18, 2008 12:35 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: MM sync to Touch
Replies: 8
Views: 1625

1140 seems to have fixed the copying issue. Copied tracklist over fine with all album art and all tracks playng fine.

Been an interesting experience having to use itunes. What a poor music manager itunes is!
by Warwick
Sat Feb 09, 2008 4:36 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: iPhone Not Working With MM3 "alpha"
Replies: 28
Views: 6235

Paul-B do you have the 1.1.3 firmware? I reinstalled MM but same result - can sync but only hear three of ten songs.

Using Vista, Touch 8GB. I still have itunes installed but not concurrently running.
by Warwick
Sat Feb 09, 2008 4:43 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: MM sync to Touch
Replies: 8
Views: 1625

MM sync to Touch

Appears to work fine but only a a few of sync'd tracks actually play. All appear in touch menu inc covers but only 10% approx will play. When sync you can see some copy over relatively slowly - these play - others flash by and these don't play. I can't see any common features between those that play...
by Warwick
Sun Dec 16, 2007 7:04 pm
Forum: Need Help with Addons?
Topic: ScrobblerDJ v1.26, Let your music free!!!
Replies: 852
Views: 361103

:oops: I shouldn't say this but I'm also working on ScrobblerDJ and much better compatibility in MM3 :) + Few tweaks that MM3 made possible :) A couple of thoughts re this excellent script 1. The main reason for the playlist "wandering"is the contents of the default playlist. If multiple selectable...
by Warwick
Sun Oct 21, 2007 9:40 pm
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Recently added tracks autoadd not syncing with ipod
Replies: 1
Views: 817

Sync again today and pulled through autoadded playlist ok so seemed to just be the change in build which stuffed it up.
by Warwick
Sat Oct 20, 2007 5:11 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: Recently added tracks autoadd not syncing with ipod
Replies: 1
Views: 817

Recently added tracks autoadd not syncing with ipod

Ipod/properties/playlists - checked recently added tracks but autoplaylists added since updated to beta 3.1091 didn't autosync. Had to remove all playlists from ipod and resynch to get them onto ipod.
by Warwick
Sun Aug 26, 2007 3:46 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: A7 and Quicktime 7.2
Replies: 2
Views: 777

Yes I moved to QT Lite and that sorted evreything for me too.
by Warwick
Sat Aug 25, 2007 2:30 am
Forum: MediaMonkey for Windows 4 Beta Testing
Topic: A7 and Quicktime 7.2
Replies: 2
Views: 777

A7 and Quicktime 7.2

MM won't play m4a files with QT 7.2. Says needs QT installed and offers to download it. QT is installed and same files play fine on QT player and when loaded to IPOD by MM. Seems A7 isn't recognising QT 7.2? Had problems installing 7.2 and had to run a fix as per Apple website but works ok now excep...