Podcast Subscription Problem [#11881]

Get answers about using the current release of MediaMonkey for Windows.

Moderator: Gurus

deraj12
Posts: 4
Joined: Sat Feb 15, 2014 11:48 pm

Podcast Subscription Problem [#11881]

Post by deraj12 » Sun Feb 16, 2014 12:00 am

Hello friends! I'm unable to subscribe to any rss feeds from Librivox.org. Here's a sample url:
https://librivox.org/rss/366

I notice that the files listed in these feeds are actually hosted at us.archive.org... Perhaps this is an odd construction for an rss? I'm positive these feeds worked in MM3.

Current MM version is 4.1.0.1692 on win 8.1.

Anyone else having this problem? Thanks for the awesome media player!

Lowlander
Posts: 46193
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Podcast Subscription Problem

Post by Lowlander » Sun Feb 16, 2014 12:03 am

It seems to be working just fine for me on 4.1 with that feed. Does the link open in a internet browser for you? Have you tried again (maybe server had issues)?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

deraj12
Posts: 4
Joined: Sat Feb 15, 2014 11:48 pm

Re: Podcast Subscription Problem

Post by deraj12 » Sun Feb 16, 2014 12:26 am

Yes, it does open in a browser just fine. I've just tried it again, same error. Normally, Firefox auto subscribes to feeds using Mediamonkey. If I manually add the url I get this error:

https://librivox.org/rss/366 - Socket Error # 10060
Connection timed out.

This happens almost immediately after hitting ok. Many other podcast download just fine. I've even tried reinstalling with no luck. Thanks for the quick reply!

Peke
Posts: 12472
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Podcast Subscription Problem

Post by Peke » Sun Feb 16, 2014 10:47 pm

Hi,
It works for me too.
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

deraj12
Posts: 4
Joined: Sat Feb 15, 2014 11:48 pm

Re: Podcast Subscription Problem

Post by deraj12 » Mon Feb 17, 2014 12:06 am

Well, now I'm really at a loss. I've just reinstalled windows, installed MM with no prior appdata -- and all of the podcasts I subscribe to work except the ones from Librivox! They give me the same socket error #10060. What could be going on?

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Podcast Subscription Problem

Post by nohitter151 » Mon Feb 17, 2014 10:52 am

deraj12 wrote:Well, now I'm really at a loss. I've just reinstalled windows, installed MM with no prior appdata -- and all of the podcasts I subscribe to work except the ones from Librivox! They give me the same socket error #10060. What could be going on?
The site is refusing your connection. Maybe they have your IP blacklisted for some reason. The podcast works for me too.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

deraj12
Posts: 4
Joined: Sat Feb 15, 2014 11:48 pm

Re: Podcast Subscription Problem

Post by deraj12 » Mon Feb 17, 2014 2:31 pm

Ok, after a bit more sluthing here is what I've determined:
MM 4.0.7.1511 on Win 8.1 CAN access all podcast, even those from Librivox.
MM 4.1.0.1692 on Win 8.1 CAN access all podcast, EXCEPT those from Librivox.
MM 4.1.0.1692 on XP CAN access all podcast, even those from Librivox.
MM 4.1.0.1692 on Win 7 CAN access all podcast, even those from Librivox.

I'm not sure exactly the why or the how that this particular machine running 4.1 is not able to access one certain podcast site, I guess it's just a mystery for a ages...
I've rolled back to 4.0.7 for now. Thanks to everyone for all your help!

rusty
Posts: 7217
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: Podcast Subscription Problem

Post by rusty » Mon Feb 17, 2014 10:48 pm

It must be something platform-specific. I'm able to easily replicate this--Thanks.

Tracked at: http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=11881

-Rusty

nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: Podcast Subscription Problem

Post by nohitter151 » Tue Feb 18, 2014 9:38 am

rusty wrote:It must be something platform-specific. I'm able to easily replicate this--Thanks.

Tracked at: http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=11881

-Rusty
For what it's worth I'm using Windows 8.1 and current MM build and could not reproduce.
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.

Peke
Posts: 12472
Joined: Tue Jun 10, 2003 7:21 pm
Location: Serbia
Contact:

Re: Podcast Subscription Problem [#11881]

Post by Peke » Sat Mar 01, 2014 7:48 pm

This should be fixed in MMW 4.1.1.1693+
Best regards,
Pavle
MediaMonkey Team lead QA/Tech Support guru
Admin of Free MediaMonkey addon Site HappyMonkeying
Image
Image
How to add SCREENSHOTS to forum

Post Reply