v1463 - Missing extensions

Beta Testing for Windows Products and plugins

Moderator: Gurus

BKKKPewsey
Posts: 361
Joined: Sun Jun 05, 2011 10:45 am
Location: United Kingdom
Contact:

v1463 - Missing extensions

Post by BKKKPewsey »

Just installed 1463 debug version and after having yet another auto crash dump generated (email sent)
I decided to to un-install some of the scripts I have to try and eliminate a possible script problem (incompatible with MM4)
On opening up tools/extensions the resultant pane shows no extensions installed :-?
All the extensions appear to be working ok (eg magic nodes, album art tagger, last fm scrobbler, etc) but just not showing in the installed extensions.
As an experiment I installed a script which I know was already installed (music ip tagger)
This resulted in that extension now appearing twice in the installed extensions list - one for all users and one for current user.
As I had unticked the box to install for current user and was running MM in administrator mode I was rather puzzled by this?
So I tried to remove the duplicate by un-installing which resulted in yet another crash dump :(
So I now have the situation where only 1 extension is listed but twice.
Note ALL extensions were installed for all users

[MM 1463 debug on Vista in Admin mode]

Edit: I just installed another script which had not previously been installed (MusicBrainzTagger got missed out when I did a clean install for RC1)
This is also showing a double entry eg 1 entry for all users and 1 for current user.
Everyone has the right to be stupid Image but some abuse the privilege
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: v1463 - Missing extensions

Post by nohitter151 »

You upgraded to 1463 from what previous version?
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
BKKKPewsey
Posts: 361
Joined: Sun Jun 05, 2011 10:45 am
Location: United Kingdom
Contact:

Re: v1463 - Missing extensions

Post by BKKKPewsey »

Sorry forgot to mention v1462 debug
Everyone has the right to be stupid Image but some abuse the privilege
nohitter151
Posts: 23640
Joined: Wed Aug 09, 2006 10:20 am
Location: NJ, USA
Contact:

Re: v1463 - Missing extensions

Post by nohitter151 »

I can't reproduce either bug. The extensions list did not change after upgrade and installing a new extension shows it only once just like before :-?
MediaMonkey user since 2006
Need help? Got a suggestion? Can't find something?

Please no PMs in reply to a post. Just reply in the thread.
BKKKPewsey
Posts: 361
Joined: Sun Jun 05, 2011 10:45 am
Location: United Kingdom
Contact:

Re: v1463 - Missing extensions

Post by BKKKPewsey »

As that install appeared to be generating so many crash reports due to a possible add on problem, I have since followed Lowlanders advice
and re-installed as a portable install. That is ok and with the few add on scripts so far installed - no crashes :)
With the numerous upgrades I have installed eg RC1 RC2 and so on its not surprising something was going to "break" at some point :wink:
Everyone has the right to be stupid Image but some abuse the privilege
Post Reply