MediaMonkey Home Page
MediaMonkey: Βάλτε σε Τάξη την Μουσική σας Συλλογή! • Οργανώστε την μουσική σας και αλλάξτε τις ετικέτες στην μουσική σας βιβλιοθήκη με ευκολία
 • Αυτόματα αναγνωρίζει, ψάχνει και ετικετοποιεί χαμένα δεδομένα κομματιών και Εξώφυλλα δίσκων
 • Χειρίζεται 50,000+ αρχεία στην μουσική σας συλλογή χωρίς καθυστέρηση
 • Αναπαράγει MP3 και άλλες μορφές ήχου, και ποτέ ξανά μην ανησυχείτε για διαφοροποίηση στην ένταση
 • Αντιγράφει CD και Γράφει CD Ήχου και MP3 CD και DVD
 • Μετατρέπει MP3, OGG, FLAC και WMA αρχεία σε άλλες μορφές
 • Δημιουργεί λίστες αναπαραγωγής και mix μουσικής που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση
 • Συγχρονίζεται με iPods / MP3 players εύκολα και μετατρέπει τα κομμάτια απευθείας
 • Συν πολλά περισσότερα...

Αποκτήστε το MediaMonkey...
Ποιό Monkey θέλετε;
 
Gold
Δωρεάν
Διαχειριστής Μουσικής
Player Μέσων (αναπαράγει MP3, OGG, WMA κλπ.)
Ισοσταθμιστής / DSP Εφέ / Κανονικοποίηση Έντασης
Κατάσταση Πάρτυ & Αυτόματος-DJ
Αντιγραφέας CD: Κωδικοποιεί MP3, OGG, WMA, FLAC
Μετατροπές Ήχου
Αυτόματη Μετονομασία / Οργανωτής Αρχείων
Αυτόματος Διορθωτής Ετικετών με Αναζήτηση Εξωφύλλων Δίσκων
Εύρεση Διπλών Κομματιών και Χαμένων Ετικετών
Διαχειριστής Λιστών αναπαραγωγής (auto music mixes)
Δημιουργία αναφορών και στατιστικών
Customization via scripts
iPod και MP3 Player Συγχρονισμός
Ενσωματωμένος Εγγραφέας CD/DVD (Ήχος & Δεδομένα)
(εώς 48x)
(εώς 4x)
Παρατηρητής Αρχείου (αυτόματα ενημερώνει την βιβλιοθήκη)
Προχωρημένες Αναζητήσεις και Αυτόματες Λίστες
Προχωρημένος Συγχρονισμός με Φορητές Συσκευές με μετατροπή τύπου απευθείας
Απεριόριστη MP3 κωδικοποίηση
Εικονικό CD / Προεπισκοπήσεις
Προχωρημένα Φίλτρα
Χρονοδιακόπτης Ύπνου
 

Αγορά MediaMonkey
Οι συναλλαγές MediaMonkey διεκπεραιώνονται μέσω Element 5, τμήμα της Digital River. Η Digital River είναι η πρώτη εταιρεία στην ασφαλή διαδικασία διαικπεραιώσεων συναλλαγών, όλες οι επικοινωνίες είναι κρυπτογραφημένες και αποθηκεύονται με ασφάλεια.

Παραλαβή του Κλειδιού Άδειας Χρήσης
Σύντομα αφού συμπληρώσετε την αγορά σας, θα λάβετε ένα μύνημα e-mail το οποίο θα περιλαμβάνει την τοποθεσία λήψης & τις οδηγίες εγκατάστασης (στην περίπτωση που δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει το MediaMonkey), και ένα Κλειδί Άδειας για να καταχωρήσετε το MediaMonkey Gold. Αν έχετε προβλήματα με την αγορά ή δεν έχετε λάβει το Κλειδί Άδειας παρακαλώ επισκεφτείτε την σελίδα βοήθειας αγοράς. Αν έχετε λάβει ένα κλειδί άδειας όμως το έχετε χάσει, παρακαλώ επισκεφθείτε τον διακομιστή ανάληψης κλειδιού Element 5 ; SWREG.

Εγκατάσταση MediaMonkey

 • Το MediaMonkey τρέχει σε πλατφόρμες Windows μόνο. Έχει ελεγχθεί σε Windows 98, Windows ME, Windows 2000, και Windows XP. Απλά διπλο-κλικάρετε στο ληφθέν αρχείο για να το εγκαταστήσετε.
 • Αν αναβαθμίζετε από μία παλιότερη έκδοση του MediaMonkey Gold, απλά εγκαταστήστε την στάνταρ έκδοση--η άδεια Gold αυτόματα θα μετατρέψει την στάνταρ έκδοση στην Gold. Αν πρώτα απεγκαταστήσατε την τρέχουσα Gold έκδοση του MediaMonkey, θα χρειαστεί να επανα-εισάγετε το κλειδί άδειας για να έχετε πρόσβαση στα Gold χαρακτηριστικά.
 • Το MediaMonkey είναι επίσης διαθέσιμο και σε άλλες γλώσσες. Για να ενεργοποιήσετε άλλες γλώσσες, κατεβάστε και διπλοκλικάρετε το αρχείο language pack για να αντιγραφούν τα αρχεία γλωσσών στον φάκελο του MediaMonkey. Επανεκκινήστε το MediaMonkey και αλλάξτε την γλώσσα μέσω του μενού Εργαλεία|Επιλογές|Γενικά.
 • Αποκτήστε το τώρα!

  Το MediaMonkey θα βάλει σε τάξη το χάος της μουσικής σας συλλογής. Αποκτήστε είτε την δωρεάν έκδοση είτε την έκδοση Gold, όμως αποκτήστε το τώρα!


  Τι λένε οι άλλοι...
  "Απλά Εντυπωσιακό!" -- PC World, Australia

  "Σας αρέσει η ιδέα το iTunes να παρακολουθεί και να παίζει την μουσική σας βιβλιοθήκη όμως συχαίνεστε να εγκαταλείψετε τον έλεγχο των αρχείων και φακέλων για τα οποία ξοδέψατε χρόνια οργανώνοντας τα; Ψάχνετε μία εφαρμογή για αντιγραφή και εγγραφή μουσικής; Θέλετε ένα εύχρηστο μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με χαρακτηριστικά; Θέλετε εύκολα να συγχρονίζετε τον φορητό σας player ήχου με την βιβλιοθήκη στον υπολογιστή σας; Το MediaMonkey είναι για εσάς." -- Computer Power User

  "Music Heaven--όταν τεράστιες μουσικές συλλογές στο PC οδεύουν προς το χάος, το MediaMonkey βοηθάει βάζοντας τάξη." -- c't Magazine Review

  "Το αγαπημένο μας για την διαχείριση αρχείων MP3 είναι το MediaMonkey." -- Kurt Haupt, CASH Magazine, Switzerland

  "Πολλοί χρήστες PC παρασύρονται σε βαριά, πεινασμένα για πόρους συστήματος προγράμματα jukebox τα οποία συχνά βάζουν το στυλ πάνω από την λειτουργικότητα. Το MediaMonkey δεν θα καταντήσει το PC σας να σέρνεται, αλλά θα παίζει, οργανώνει, και θα μετατρέπει τις πιο πολύπλοκες συλλογές MP3 με την ελάχιστη ενόχληση." -- Andrew Zarkesh, PC Magazine (UK)

  "Αυτό το δωρεάν Monkey ποτέ δεν σταματά να μας εκπλήσσει με το εύρος των δυνατοτήτων του. Άλλες εφαρμογές που κοστίζουν, δεν αποδίδουν το ίδιο καλά... " -- PC Magazine (Germany)

  "Αν έχετε μία μεγάλη ψηφιακή βιβλιοθήκη μουσικής για διαχείριση και οργάνωση, τα στάνταρ εργαλεία των Windows θα πέσουν σε τοίχους ή θα οδηγηθούν σε χάος δεδομένων. Ακριβώς εκεί το "Media Monkey" μπαίνει στο παιχνίδι ... " -- freenet.de (Germany)

  "Θα ήθελα να σας συγχαρώ για αυτό το εξωπραγματικό προιόν. Έχω μία βιβλιοθήκη με πάνω από 50,000 κομμάτια, και ποτέ δεν είδα άλλο πρόγραμμα που να μπορεί να χειριστεί δεδομένα με τόση ταχύτητα και ακρίβεια. Είναι αληθινά φανταστικό, έχει γίνει πραγματικό εργαλείο στην διαχείριση της μουσικής μου." -- Lauren

  Το MediaMonkey είναι στην πρώτη σελίδα στο PC World! Στο άρθρο: "Απόλυτα το μόνο που χρεάζεστε για να δουλέψετε με ψηφιακά αρχεία ήχου...Θα το κρατήσω αυτό το συγκεκριμένο" Δείτε το...


  MediaMonkey - Ο Δωρεάν MP3 Player σας, Jukebox, και Διαχειριστής Μουσικής Βιβλιοθήκης
  Copyright (c) 2003-2006, Ventis Media, Inc.