MMA doesn't terminate [#9808]

Report bugs & feature requests for MediaMonkey for Android and learn about the newest beta build.

Moderator: Gurus

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: MMA doesn't terminate

Post by rovingcowboy » Tue Dec 11, 2012 2:09 pm

Just for kicks i tested again.

1 started mma
2 played song then paused it
3 pressed back button to get back to home screen
4 went to settings
5 went to apps
6 selected running apps
7 watched for 1 minute mma exited completey



Test 2

1 started song by mma's widget
2 paused song
3 went to settings then apps then running apps.
4 watched for 3 minutes
5 mma only closed 1 service and had 1 app & 1 service that will not close.
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Lowlander
Posts: 46011
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: MMA doesn't terminate

Post by Lowlander » Tue Dec 11, 2012 3:05 pm

Have you tried to reproduce after restart of device?
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

rusty
Posts: 7189
Joined: Tue Apr 29, 2003 3:39 am
Location: Montreal, Canada

Re: MMA doesn't terminate

Post by rusty » Tue Dec 11, 2012 3:56 pm

Roving Cowboy,

Thanks--I'm able to replicate by initiating/pausing playback via the widget.

Re-opened http://www.ventismedia.com/mantis/view.php?id=9808

-Rusty

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: MMA doesn't terminate

Post by rovingcowboy » Tue Dec 11, 2012 4:04 pm

Okay thanks rusty, you must have seen my mad post i was typing. I changed it to this nice post :lol: thanks for keeping me on santas nice list. 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

mcow
Posts: 820
Joined: Sun Sep 21, 2008 9:35 pm
Location: Cupertino, California

Re: MMA doesn't terminate [#9808]

Post by mcow » Wed Dec 12, 2012 10:10 pm

On Galaxy Tab 2, Android 4.06, I just restarted the device and have not run the MM app. However, Running Applications showed "1 process and 1 service" when I first got to the screen, briefly flickered to what looked like "1 process and 3 services", and is now "2 processes and 1 service." (Also showing WinAmp, 1 process and 1 service.)

I have MMW 4.07 running at the moment, not the 4.1beta, if that makes a difference.

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: MMA doesn't terminate [#9808]

Post by rovingcowboy » Fri Dec 14, 2012 7:04 am

Fixed on my android with version .80 8)
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

Post Reply