Eclipse 3 v.3.0.0.1 [MM4skin] 26.01.2012

If you want to contribute MediaMonkey skins, themes, icons, etc...

Moderators: Morten, Gurus

gpzbc
Posts: 1226
Joined: Sat Sep 13, 2008 12:02 am
Location: Colorado, USA

Re: Eclipse 3 v.3.0.0.1 [MM4skin] 26.01.2012

Post by gpzbc » Sun Sep 23, 2012 9:42 am

I could be into red. I always enjoyed the old Noir Red skin.
--
The gpzbc

rrfpacker
Posts: 1040
Joined: Sat Jul 12, 2008 5:47 pm

Re: Eclipse 3 v.3.0.0.1 [MM4skin] 26.01.2012

Post by rrfpacker » Sun Sep 23, 2012 12:40 pm

A nice deep red one would be cool.

devaj
Posts: 38
Joined: Sat Sep 10, 2011 2:45 pm

Re: Eclipse 3 v.3.0.0.1 [MM4skin] 26.01.2012

Post by devaj » Tue Dec 25, 2012 9:16 am

Hi,
Love the skin, however I've come across one problem.
When I try to use the search bar, no queries are returned.
It's like I'm just typing in to a text box and no search is being performed.

Any advice?

Happy holidays!
Thanks

rovingcowboy
Posts: 14153
Joined: Sat Oct 25, 2003 7:57 am
Location: (Texas)
Contact:

Re: Eclipse 3 v.3.0.0.1 [MM4skin] 26.01.2012

Post by rovingcowboy » Tue Dec 25, 2012 4:41 pm

devaj wrote:Hi,
Love the skin, however I've come across one problem.
When I try to use the search bar, no queries are returned.
It's like I'm just typing in to a text box and no search is being performed.

Any advice?

Happy holidays!
Thanks
Its the same with all skins just click the spy glass next to the search and it should give you choices as to how to search,
roving cowboy / keith hall. My skins http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... =9&t=16724 for some help check on Monkey's helpful messages at http://www.mediamonkey.com/forum/viewto ... 4008#44008 MY SYSTEMS.1.Jukebox WinXp pro sp 3 version 3.5 gigabyte mb. 281 GHz amd athlon x2 240 built by me.) 2.WinXP pro sp3, vers 2.5.5 and vers 3.5 backup storage, shuttle 32a mb,734 MHz amd athlon put together by me.) 3.Dell demension, winxp pro sp3, mm3.5 spare jukebox.) 4.WinXp pro sp3, vers 3.5, dad's computer bought from computer store. )5. Samsung Galaxy 5 Android 5) 6. Proscan tablet Android 4.3 ) 7. amd a8-5600 apu 3.60ghz mm version 4 windows 7 pro bought from computer store.

DreadM
Posts: 1014
Joined: Wed Mar 26, 2008 1:09 pm
Location: Germany

Re: Eclipse 3 v.3.0.0.1 [MM4skin] 26.01.2012

Post by DreadM » Wed Dec 26, 2012 4:46 am

devaj wrote:When I try to use the search bar, no queries are returned.It's like I'm just typing in to a text box and no search is being performed.Any advice?
Sorry, current you have to press Enter to show any search results in some skins,

this is a knowing MM bug (Mantis#0009553)
This can be fix , by editing the Settings.ini from skin file.

Code: Select all

[Search]
Width=180
InactiveTextColor=07C3F1
ActiveTextColor=07C3F1
just change one off this color entries.
I hope for a fix on MM 4.1,
other way i have to update some skins !

devaj
Posts: 38
Joined: Sat Sep 10, 2011 2:45 pm

Re: Eclipse 3 v.3.0.0.1 [MM4skin] 26.01.2012

Post by devaj » Thu Dec 27, 2012 10:49 am

Thanks, DreamM
That did it.
Turns out the settings won't work if the
colour codes are the same, so I only changed one.
It was acting weird, I couldn't simply make a small change, so I had to look at similar shades with much different codes to get it working.
Anyway, I ended up using this:

Code: Select all

[Search]
[Search]
Width=180
InactiveTextColor=07C3F1
ActiveTextColor=00FFFF
Hopefully that will be helpful to some.

Thanks again!

rala72
Posts: 2
Joined: Thu May 16, 2013 4:32 am

Re: Eclipse 3 v.3.0.0.1 [MM4skin] 26.01.2012

Post by rala72 » Fri May 24, 2013 7:13 am

very good :D

but if I search a song and put it into a playlist, it loks like it's more than one (if the result is more than one)

please fix it ;)

rala

Lowlander
Posts: 44750
Joined: Sat Sep 06, 2003 5:53 pm
Location: MediaMonkey 5

Re: Eclipse 3 v.3.0.0.1 [MM4skin] 26.01.2012

Post by Lowlander » Fri May 24, 2013 11:00 am

Probably your settings. Change 'Play Now' Action to one of the selected only options (Tools > Options > Playback Rules for each Type).
Lowlander (MediaMonkey user since 2003)

hbcasurfer

Re: Eclipse 3 v.3.0.0.1 [MM4skin] 26.01.2012

Post by hbcasurfer » Wed Sep 09, 2015 6:02 pm

Crashing & Constantly going white for full screen! Only thing that is blue is the small icons in the tree section!
Sucks that it keeps happening!!! Day after day!!!

Post Reply